یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

لازانیا نوع دوم


لازانیا  :  ۱۰۰۰ گرم
کالباس  :  ۵۰۰ گرم
پنیر گرویر  :  ۱۵۰ گرم
قارچ کنسرو شده  :  ۲ فنجان
پیاز داغ عسلی  :  ۳ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی  :  ۲ قاشق سوپخوری
سس مایونز  :  ۳ فنجان
کره  :  ۱۰۰ گرم
خامه  :  ۱۰۰ گرم
آب گوشت  :  ۱ فنجان
نمک  :   قدری
فلفل  :   قدری
قارچ و سوسیس یا کالباس را ریز ریز می‌کنیم با پیاز سرخ کرده، کمی سرخشان می‌کنیم، آب گوشت و رب گوجه فرنگی را در آن می‌ریزیم می‌گذاریم بجوشد تا آب آن تبخیر شود، کمی نمک و فلفل می‌زنیم نصف لیوان از سس را به آن مخلوط می‌نمائیم می‌گذاریم آهسته چند جوش بزند.
در ظرفی آب می‌ریزیم یک قاشق روغن و یک قاشق نمک به اضافه کرده می‌گذاریم بجوشد، خمیر لازانیا را از هم جدا نموده داخل آب قرار می‌دهیم تا جوش آید و کاملاً نرم شود (زیاد له نگردد) بعد آن را در صافی می‌ریزیم پارچه را روی میز پهن می‌کنیم خمیر‌ها را یکی یکی روی پارچه قرار می‌دهیم که آب آن برود و به هم نچسبد ته ظرف نسوز مستطیل شکل را کمی چرب می‌کنیم یک ورقه لازانیا روی آن می‌چنیم مقداری از مایه گوشتی که قبلاً حاضر کرده‌ایم روی آن می‌ریزیم کمی پنیر رویش می‌پاشیم یک ردیف دیگر خمیر لازانیا روی آن قرار می‌دهیم و بقیه گوشت را روی آن می‌ریزیم و باز کمی پنیر رویش می‌پاشیم.
با چند ورقه خمیر لازانیا روی آن را می‌‌پوشانیم بقیه سس را روی آن می‌ریزیم و بقیه پنیر را هم رویش می‌پاشیم و گره را قطعه قطعه کرده روی آن قرار می‌دهیم و با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت نیم‌ساعت تا سه ربع ساعت طبخ می‌نمائیم تا روی آن طلائی شود و در صورت نداشتن فرصت ظرف را زیر فر قسمتی که شعله مشتعل است ده دقیقه قرار می‌دهیم. کافی است که روی آن طلائی شود.


همچنین مشاهده کنید