یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
لازانیا نوع دوم
لازانیا : ۱۰۰۰ گرم
کالباس : ۵۰۰ گرم
پنیر گرویر : ۱۵۰ گرم
قارچ کنسرو شده : ۲ فنجان
پیاز داغ عسلی : ۳ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق سوپخوری
سس مایونز : ۳ فنجان
کره : ۱۰۰ گرم
خامه : ۱۰۰ گرم
آب گوشت : ۱ فنجان
نمک : قدری
فلفل : قدری
قارچ و سوسیس یا کالباس را ریز ریز میکنیم با پیاز سرخ کرده، کمی سرخشان میکنیم، آب گوشت و رب گوجه فرنگی را در آن میریزیم میگذاریم بجوشد تا آب آن تبخیر شود، کمی نمک و فلفل میزنیم نصف لیوان از سس را به آن مخلوط مینمائیم میگذاریم آهسته چند جوش بزند.
در ظرفی آب میریزیم یک قاشق روغن و یک قاشق نمک به اضافه کرده میگذاریم بجوشد، خمیر لازانیا را از هم جدا نموده داخل آب قرار میدهیم تا جوش آید و کاملاً نرم شود (زیاد له نگردد) بعد آن را در صافی میریزیم پارچه را روی میز پهن میکنیم خمیرها را یکی یکی روی پارچه قرار میدهیم که آب آن برود و به هم نچسبد ته ظرف نسوز مستطیل شکل را کمی چرب میکنیم یک ورقه لازانیا روی آن میچنیم مقداری از مایه گوشتی که قبلاً حاضر کردهایم روی آن میریزیم کمی پنیر رویش میپاشیم یک ردیف دیگر خمیر لازانیا روی آن قرار میدهیم و بقیه گوشت را روی آن میریزیم و باز کمی پنیر رویش میپاشیم.
با چند ورقه خمیر لازانیا روی آن را میپوشانیم بقیه سس را روی آن میریزیم و بقیه پنیر را هم رویش میپاشیم و گره را قطعه قطعه کرده روی آن قرار میدهیم و با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت نیمساعت تا سه ربع ساعت طبخ مینمائیم تا روی آن طلائی شود و در صورت نداشتن فرصت ظرف را زیر فر قسمتی که شعله مشتعل است ده دقیقه قرار میدهیم. کافی است که روی آن طلائی شود.
کالباس : ۵۰۰ گرم
پنیر گرویر : ۱۵۰ گرم
قارچ کنسرو شده : ۲ فنجان
پیاز داغ عسلی : ۳ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق سوپخوری
سس مایونز : ۳ فنجان
کره : ۱۰۰ گرم
خامه : ۱۰۰ گرم
آب گوشت : ۱ فنجان
نمک : قدری
فلفل : قدری
قارچ و سوسیس یا کالباس را ریز ریز میکنیم با پیاز سرخ کرده، کمی سرخشان میکنیم، آب گوشت و رب گوجه فرنگی را در آن میریزیم میگذاریم بجوشد تا آب آن تبخیر شود، کمی نمک و فلفل میزنیم نصف لیوان از سس را به آن مخلوط مینمائیم میگذاریم آهسته چند جوش بزند.
در ظرفی آب میریزیم یک قاشق روغن و یک قاشق نمک به اضافه کرده میگذاریم بجوشد، خمیر لازانیا را از هم جدا نموده داخل آب قرار میدهیم تا جوش آید و کاملاً نرم شود (زیاد له نگردد) بعد آن را در صافی میریزیم پارچه را روی میز پهن میکنیم خمیرها را یکی یکی روی پارچه قرار میدهیم که آب آن برود و به هم نچسبد ته ظرف نسوز مستطیل شکل را کمی چرب میکنیم یک ورقه لازانیا روی آن میچنیم مقداری از مایه گوشتی که قبلاً حاضر کردهایم روی آن میریزیم کمی پنیر رویش میپاشیم یک ردیف دیگر خمیر لازانیا روی آن قرار میدهیم و بقیه گوشت را روی آن میریزیم و باز کمی پنیر رویش میپاشیم.
با چند ورقه خمیر لازانیا روی آن را میپوشانیم بقیه سس را روی آن میریزیم و بقیه پنیر را هم رویش میپاشیم و گره را قطعه قطعه کرده روی آن قرار میدهیم و با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت نیمساعت تا سه ربع ساعت طبخ مینمائیم تا روی آن طلائی شود و در صورت نداشتن فرصت ظرف را زیر فر قسمتی که شعله مشتعل است ده دقیقه قرار میدهیم. کافی است که روی آن طلائی شود.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
حجاب دولت سیزدهم دولت مجلس شورای اسلامی مجلس جمهوری اسلامی ایران رئیس جمهور گشت ارشاد رئیسی امام خمینی سیدابراهیم رئیسی جنگ
تهران وزارت بهداشت آتش سوزی قتل شهرداری تهران پلیس سیل کنکور فضای مجازی زنان پایتخت سازمان سنجش
خودرو بازار خودرو هوش مصنوعی قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا بانک مرکزی سایپا مسکن ارز تورم ایران خودرو
سریال تلویزیون مهران مدیری سینمای ایران سینما کیومرث پوراحمد موسیقی سریال پایتخت فیلم ترانه علیدوستی قرآن کریم کتاب
اینترنت کنکور ۱۴۰۳
غزه اسرائیل فلسطین آمریکا جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی جام حذفی فوتسال آلومینیوم اراک تیم ملی فوتسال ایران سپاهان تراکتور باشگاه پرسپولیس لیورپول
تبلیغات ناسا اپل سامسونگ فناوری نخبگان بنیاد ملی نخبگان آیفون ربات
کاهش وزن روانشناسی بارداری مالاریا آلزایمر زوال عقل