یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

بیفتک


بیفتک
● مواد لازم:
▪ گوشت :نیم کیلو
▪ پیاز :۲ عدد
▪ فلفل دلمه :۱ عدد
▪ قارچ : چند عدد (بستگی به سلیقه خودتون داره)
▪ کیوی :۱ عدد
▪ سیب زمینی :۱ عدد
● طرز تهیه :
گوشت رو در جهت خلاف الیاف بصورت برشهای نازک به اندازه کف دست برش میدهیم.به کمک بیفتک کوب آن را از دو طرف حسابی میکوبیم.بعد یکی از پیاز ها رو خرد و کیوی را رنده و تکه های گوشت را داخل این مخلوط حدود یک ربع میخوابانیم.از طرف دیگه پیاز دوم رو خرد (درشت)و داخل روغن کمی تفت میدهیم ولی نه در حدی که رنگش تغییر کنه بعد فلفل دلمه رو به صورت نگینی خرد میکنیم و به آن اضافه میکنیم و بعد از آن قارچ را با کمک چاقوی تیز نازک نازک برش میدهیم طوری که شکل قارچ معلوم باشه (میدونین منظورم چیه) به مواد اضافه میکنیم.کمی که تفت دادیم مواد را داخل ظرفی میریزیم و بعد سیب زمینی ها رو خلال و با حرارت زیاد تو ماهیتابه یا سرخ کن سرخ میکنیم.برای سرخ کردن گوشتها داخل ماهیتابه روغن مخصوص سرکردنی میریزیم حرارت رو بالا میبریم .وقتی که روغن حسابی داغ شد گوشتها رو داخل روغن میندازیم.خیلی سریع سرخ میشه.بعد داخل ظرف بچینید...یک یا ۲ تکه گوشت + مخلوط فلفل دلمه و قارچ و پیاز کنارش و سیب زمینی سرخ کرده در سمت دیگه اگه لیمو ترش یا جعفری هم داشتین سمت دیگش بگذارین...برای سس هم ما سه تا سس مایونز و کچاب و خردل رو با هم مخلوط کردیم .این غذا رو به کمک چاقو و چنگال سرو کنید.تو فکرم بود که از غذا عکس بگیرم ..ولی خب دیگه خودتون میتوننین حدس بزنین.به این قسمت دیگه مجالی داده نشد.

http://gourmand.blogfa.com/۸۶۰۹.aspx


همچنین مشاهده کنید