چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

سس هویج با خامه


هویج  :  ۵۰۰ گرم
کره  :   قدری
سس مایونز  :  ۱ فنجان
آب  :  ۳ فنجان
شکر  :  ۲ قاشق سوپخوری
خامه  :  ۳ قاشق سوپخوری
نمک  :  ۱ قاشق سوپخوری
پوست هویج‌ها را کنده حلقه حلقه‌اش بکنید و آنها را در کمی آب بپزید. وقتی که آب کم شد، سس سفید و خامه را در آن بریزید و قابلمه را تکان بدهید تا با هم مخلوط بشود. سپس آنها را در ظرفی ریخته سر سفره ببرید.


همچنین مشاهده کنید