دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا


میکروب‌شناسی کاربردی و مواد غذائی


میکروب‌شناسی کاربردی و مواد غذائی
نویسنده : شجاعی‌آرانی - ابوالفتح
ویراستار : کاظمی - فروغ
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۰/۰۵/۱۶
رده دیویی : ۵۷۶.۱۶۳
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۳۸
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
شماره مجلد : ۲
تیراژ : ۱۵۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۵۵۵-۸۵-۳

جلد دوم کتاب میکروب‌شناسی کاربردی و مواد غذایی در قالب 14فصل برای دانشجویان رشته‌های میکروب‌شناسی فراهم آمده است .در این موادی که مورد هجوم میکروارگانیسم‌های جدید واقع می‌شوند, بحث و بررسی شده است .کتاب با این موضوعات شکل گرفته است' :میکروب‌شناسی', 'میکروب‌شناسی مواد غذایی و سلامت جامعه', 'کنترل موجودات ذره‌بینی', 'بیماری‌های باکتریایی منتقل شده با آب و غذا', 'بیماری‌های منتقل شونده متازوها از طریق آب و غذا', 'پروتوزوئرها, عامل بیماری روده‌ای', 'مسمومیت', 'میکروب‌شناسی آب', 'میکروب‌شناسی شیر', 'کیفیت مواد غذایی از جنبه میکروبی', 'غیر فعال نمودن آفلاتوکسین B1در تفاله ذرت نارگیل و بادام با استفاده از گاز کلرین', 'استخراج و تغلیظ باکتری‌های پاتوژن موجود در غذا', 'تقلب در مواد غذایی و نوشیدنی‌ها 'و 'میکروارگانیزم‌ها به عنوان غذا .'