شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

دستکاری طعم تخم مرغ


دستکاری طعم تخم مرغ
به منظور تغییر طعم و تولید تخم مرغ هایی با مزه های مختلف چندین گیاه معطردر جیره مورد آزمایش قرار گرفت که از بین آنها هل ، نعنا ، سیر و مرزنگوش قادر به تغییر طعم تخم مرغ شدند. که می توان آن را به ترکیبات آروماتیک این گیاهان نسبت داد. این تکنیک می تواند جهت تولید محصولات متنوع و همچنین سود بیشتر مورد استفاده قرار گیرد.
منبع : مؤسسه مرغداری ایران


همچنین مشاهده کنید