یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

پرسش


پرسش
خط تبلیغاتی احزاب و جریانات موسوم به «اصول‌گرا» این روزها مخالفت شدید با ایده «دولت وحدت ملی» است که برای اولین‌بار توسط ناطق‌نوری مطرح شد. به راستی چرا آن زمان چنین موضعی علیه این ایده اتخاذ نگردید؟ جالب آنکه روزنامه «کیهان» نیز وعده داده است در آینده نزدیک با ارائۀ اسناد غیرقابل‌‌انکار به نقش دقیق دشمن خارجی در این پروژه بپردازد.
آنچه در ذیل می‌آید تنها گوشه‌ای از موضع‌گیری‌هایی است که این روزها علیه طرح دولت وحدت ملی اتخاذ شده است.
● ایده تشکیل دولت وحدت ملی در جهت تخریب دولت مطرح می‌شود
دبیر استان تهران جامعه اسلامی مهندسی گفت: کسانی که به دنبال مطرح کردن تشکیل دولت ملی هستند علاوه بر ایجاد شکاف در برنامه‌های دولت به دنبال تضعیف سیاست‌های دولت هستند.
سید مصطفی میریان در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: در طول انقلاب اسلامی جناح‌های سیاسی حول محور مصالح و منافع ملی حرکت کرده‌اند و هنگام ایجاد مشکل در وحدت ملی اتفاق‌نظر بوده است، ولی در این مقطع ما دچار هیچ‌گونه مشکل نیستیم. لذا مطرح کردن اینگونه ایده‌ها درست و منطقی نیست.
وی تصریح کرد: کسانی که ایده تشکیل وحدت ملی را مطرح می‌کنند به گونه‌ای تلاش می‌کنند علاوه بر ایجاد شکاف در برنامه‌های دولت عملکردها را نیز تضعیف کنند. به طور کلی این‌گونه تصمیم‌ها در جهت تخریب دولت مطرح می‌شود.
● پروژه دولت وحدت ملی در جهت تفرقه در بین اصول‌گرایان است
در همین ارتباط دبیر سیاسی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی گفت: حسن روحانی و کسانی که قبل از وی پروژه دولت وحدت ملی را مطرح نمودند به دنبال تفرقه در بین اصول‌گرایان هستند.
شاکری در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: هیچ دلیلی برای اجماع اصلاح‌طلبان شکست‌خورده با اصول‌گرایانی که شعار عدالت اجتماعی و آرمان انقلابی در راس اهدافشان است، وجود ندارد. لذا تشکیل دولت وحدت ملی از پایه شکست خورده است.
وی بیان کرد: دوم خرداد به دنبال جلب موافقت اصول‌گرایان برای پروژه دولت وحدت ملی است تا از این طریق به تعبیر خود در بین اصول‌گرایان تشتت و تفرقه ایجاد کنند.
شاکری تصریح کرد: راهبردهای جبهه دوم خرداد در جهت جدایی دین از دولت است و این راهبردها با ساز و کارهای اصول‌گرایی منافات دارد. لذا امکان اجماع این دو طیف در قالب دولت وحدت ملی وجود ندارد.
● دولت اجرایی باید از یک جناح باشد نه دو جناح لذا تشکیل دولت وحدت ملی امکان پذیر نیست
در ادامه سخنگوی جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی گفت: امکان اجماع دو طیف اصول‌گرا و اصلاح‌طلب در دولت وحدت ملی وجود ندارد. لذا دولت اجرایی باید از یک جناح شکل بگیرد.
محمد عظیمی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: ‌دولت وحدت ملی اگر در جناح‌های مختلف سیاسی شکل بگیرد پاسخ‌گویی به نیازهای جامعه کمرنگ‌تر می‌شود. لذا دولت اجرایی باید از یک جناح و هماهنگ با رئیس دولت باشد تا در جهت پاسخ‌گویی نیازهای مردم و جامعه گام موثری بردارد.
وی بیان کرد: هر یک از دو جناح اصول‌گرا و اصلاح‌طلب با روی کار آمدن باید از نیروهای کارآمد خود انتقاد نمایند. لذا تشکیل دولت وحدت ملی از جناح‌های مختلف سیاسی امکان‌پذیر نیست.
● مدعیان دولت وحدت ملی در ۸ سال حاکمیت دوم خرداد به این شعار عمل نکردند
قائم مقام حزب مؤتلفه با اشاره به اینکه دوم‌خردادی‌ها در دوره خود چند هزار مدیر را به جرم اینکه به ناطق‌نوری رای دادند بیرون کردند، گفت: این افراد نمی‌توانند احیا کننده دولت وحدت ملی باشند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران از شهرستان ساری، اسدالله بادامچیان شنبه‌ شب در حاشیه نشست با اصولگرایان استان مازندران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دوره اصلاح‌طلبی گذشته است.
وی افزود: اگر اصلاح‌طلبان این شعار را سر می‌دهند چرا در هشت سال مدیریت کشور این تئوری را اجرایی نکردند.
بادامچیان تصریح کرد: اصلاح‌طلبان قادر نیستند وحدت ملی ایجاد کنند.
وی درباره طرح تحول اقتصادی که اخیر‌اً قرار شد از سوی رئیس‌جمهور به مجلس ارائه شود بیان داشت: با نظر مشورتی دولت، کمیسیون ویژه برای بررسی این طرح در مجلس تشکیل شد و اگر به به مجلس ارائه شود با هم‌فکری و وحدت بررسی خواهد شد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: این طرح مربوط به این جناح و آن جناح نیست، مسأله اقتصاد کشور، زندگی آحاد مردم و سرنوشت اقتصاد نظام اسلامی در این طرح مطرح شده است.
وی با رد نظرات کسانی که معتقدند مجلس جلوی طرح تحول اقتصادی را می‌گیرد بیان داشت: هنوز لایحه به مجلس نیامد، این طرح زمانی اجرایی خواهد که لایحه از سوی دولت به مجلس داده شود و فوریت بررسی آن مشخص شود.
وی از آمادگی مجلس برای بررسی این طرح در کمیسیون‌ها و کمیسیون ویژه خبر داد.
بادامچیان در بخش دیگری از سخنانش درباره موضوع انتخابات آینده که از سوی برخی از گروه‌های اصلاح‌طلبان به مرحله جنگ روانی رسیده است خاطرنشان کرد: از اینکه اعلام کنند یک گزینه‌ایی برای انتخابات ریاست‌جمهوری می‌آید و نمی‌آید این مسایل جنگ روانی است.
وی با اشاره به اینکه این‌ها بازی‌های سیاسی است افزود: هر مجموعه سیاسی با ملت بازی سیاسی کند شکست‌خورده است و ملت ما در چند سال اخیر نشان دادند که از بازی‌های سیاسی خوششان نمی‌آید.
بادامچیان با اشاره به شهامت کروبی در اعلام کاندیداتوری و آمدن و نیامدن خاتمی تصریح کرد: اگر آقای خاتمی بیاید خیلی بعید است رای بیاورد، کسانی امروز حضور و عدم حضورشان را اعلام می‌کنند که هشت‌سال مدیریت اجرایی کشور را در دست داشتند و اعلام می‌کردند هر ۹ روز یک بحران داریم.
بادامچیان تاکید کرد: اگر امکان دارد خاتمی ۲۵ از ۲۵۰ بحرانش را اعلام کند، در زمانی مدیریت داشتند که داخل و خارج و همچنین حمایت ‌بی‌دریغ مقام معظم رهبری را داشتند و مجلس هم چهار سال در اختیارشان بود ولی کاری نکردند.
قائم مقام حزب موتلفه با اشاره به اینکه این افراد واردات ۱۴ میلیارد دلاری را به ۴۰ میلیارد دلار رساندند تصریح کرد: این کار یعنی یک فاجعه اقتصادی که اصلاح‌طلبان در دورانشان به بار آوردند.
وی اظهار نظر موسوی لاری درباره ذخیره ارزی را یک تبلیغات انتخاباتی عنوان کرد و افزود: تبلیغات خوب است به ‌شرطی که واقعیت‌ها گفته شود.
● سعی دوم خردادی‌ها ایجاد اختلاف در جریان اصول‌گرا با این طرح است
سخنگوی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با بیان این‌که «بحث دولت وحدت ملی را به شدت محکوم می‌کنیم» گفت: اختلاف اصول‌گرایان با اصلاح‌طلبان اختلاف مبنایی است، چطور کسانی که دارای اختلاف مبنایی هستند، می‌توانند کنار هم قرار بگیرند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران لطف‌الله فروزنده با اشاره به جلسه شورای مرکزی جمعیت ایثارگران اظهار کرد: در این جلسه در ابتدا در مورد حوادث غزه بحث و گفت‌وگو و به شدت جنایت‌های رژیم صهیونیستی در ارتباط با مردم غزه محکوم شد؛ چراکه این جنایت‌ها یک حرکت ضدبشری است که باید جامعه جهانی به آن واکنش شدید نشان دهد و جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه باعث شرم بشریت و بیانگر سقوط ارزش‌های اخلاقی است.
وی هم‌چنین به بحث دولت وحدت ملی اشاره کرد و گفت: این بحث حرکت تبلیغاتی و انتخاباتی است که به وسیله دوم‌خردادی‌ها طراحی شده و چون آن‌ها ظرفیت اجتماعی ندارند با این بحث می‌خواهند خود را مطرح کنند و در واقع زمینه‌ساز اختلاف در جریان اصول‌گرا شوند.
وی با بیان این‌که «اصول‌گرایان باید به دنبال وحدت گفتمانی باشند و کارآمدی خود را افزایش دهند» تاکید کرد: اصول‌گرایان نباید ساختارشکنی‌های دوم خردادی‌ها، حملات دوم خردادی‌ها به اصول‌گرایان به خصوص نیروهای اصیل اصول‌گرا و ارزش‌ها را از یاد ببرند، جریان دوم خرداد تغییر تاکتیک داده است و ما اصول‌گرایان باید در این ارتباط هوشیار باشیم.
سخنگوی جمعیت ایثارگران هم‌چنین با بیان این‌که «راه نجات کشور وحدت نیروهای اصولگرا و افزایش کارآمدی این جریان است» گفت: ما امیدواریم با تدبیر نیروهای اصول‌گرا این مساله به وقوع پیوندد و ما شاهد استمرار این گفتمان باشیم.
وی هم‌چنین گفت: نشست استانی جمعیت ایثارگران اواخر دی ماه برگزار شده و در آن در ارتباط با شرایط روز بحث و گفت‌وگو می‌شود.
● دشمن در طرح وحدت ملی به دنبال جابه‌جایی خط قرمزها است
حسین شریعتمداری با کالبدشکافی اهداف تخریب‌گر طرح موسوم به وحدت ملی، تاکید کرد: آمریکا برای عملیاتی کردن پروژه خود، به ترفند جابه‌جایی مرزها روی آورده و دشمن بیرونی با بهره‌گیری از دنباله‌های همراه یا فریب‌خورده خود می‌کوشد محور «اصولگرایی- اصلاح‌طلبی» را به محور «موافقان و مخالفان دولت» تبدیل کند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران حسین شریعتمداری مدیرمسؤول کیهان امروز در سرمقاله این روزنامه نوشت:
۱) چند روز بعد از فاجعه ۱۷شهریور ۱۳۵۷، زندانیان سیاسی مسلمان تصمیم گرفتند سد اختناق حاکم بر زندان‌های رژیم شاه را بشکنند و با امضا و صدور یک بیانیه و ارسال پنهانی آن به بیرون زندان، کشتار مظلومانه مردم در جمعه سیاه را محکوم کنند. بیانیه تهیه شد و براساس یک روال پذیرفته شده در میان زندانیان سیاسی باید این تصمیم به اطلاع سایر گروه‌های زندانی می‌رسید تا در صورت تمایل با آن همراهی کنند و در غیر این‌صورت از ماجرا بی‌خبر نباشند. بیانیه با جمله «ما زندانیان سیاسی مسلمان...» شروع می‌شد و در آن بر رهبری حضرت امام خمینی سلام الله علیه تاکید شده بود. عباس سماکار هم‌پرونده گلسرخی و مسؤول کمون – جمع – مارکسیست‌ها بعد از مشاهده متن بیانیه گفت: از آنجا که ما مسلمان نیستیم و رهبری امام را هم قبول نداریم، این بیانیه را امضاء نمی‌کنیم و شرط همراهی را حذف قید «اسلام» و «رهبری امام» دانست که طبعاً برای ما پذیرفتنی نبود. دو جمع دیگر زندان یعنی سازمان منافقین و گروه تحت مسؤولیت لطف الله میثمی نیز با بیانیه مخالفت ورزیده و پیشنهاد کردند برای حفظ وحدت با مارکسیست‌های زندان دو قید «اسلامی» و «رهبری امام» از متن بیانیه حذف شود. به آنها گفته شد با کدام منطق عقلی و دینی می‌توان وحدت با مارکسیست‌ها را به وحدت و همبستگی با امام و توده عظیم مردم مسلمان ترجیح داده و از دو اصل بنیادین اسلام و رهبری امام دست کشید؟! و البته پاسخ آنها همان بود که بود و نهایتاً بیانیه یاد شده با امضای زندانیان سیاسی مسلمان صادر و به گونه‌ای پنهان به بیرون از زندان فرستاده شد. مارکسیست‌ها و منافقین و میثمی‌ها نیز بیانیه جداگانه‌ای بدون قید اسلام و رهبری امام صادر کردند که هر دو بیانیه در اسناد ساواک موجود است.
۲) با تاکید بر این نکته که «در مثل مناقشه نیست» و «مثل عین ممثل نیست» بلکه فقط شاهدی برای تقریب ذهن است، باید گفت این روزها از سوی برخی افراد و گروه‌های سیاسی زمزمه‌هایی مبنی بر ضرورت «تشکیل دولت وحدت ملی» و یا «ائتلاف برای نجات کشور»! شنیده می‌شود که صرف‌نظر از هویت ارائه کنندگان این نظریات، با ماجرایی که آن روزها در زندان سیاسی رژیم شاه اتفاق افتاده بود، مشابهت‌هایی دارد. پیشنهاددهندگان طرح «دولت وحدت ملی» و یا «ائتلاف برای نجات کشور»! اگر چه توضیح روشن و تعریف شفافی از مقصود و منظور اصلی خود ارائه نمی‌دهند و تنها بر واژه «وحدت» که نزد همگان ارزشمند است تکیه می‌کنند ولی کندوکاو بیشتر ماجرا - که چندان هم دشوار نیست - از ترفندی خبر می‌دهد که علیه جریان اصول‌گرایی یعنی همان گفتمان انقلاب و امام تدارک دیده شده و متاسفانه برخی از دوستان وفادار به اسلام و انقلاب نیز ناخودآگاه در این دام که میدان دشمن است به بازی گرفته شده‌اند. چرا... ؟!
۳) "وحدت" به تنهایی نه خوب است و نه بد، تیغ تیز است که هم می‌تواند در دست رزمندگان خداپرست باشد و هم در کف زنگی مست! مثلاً دولت وحدت ملی که سیدحسن نصرالله در لبنان بر آن اصرار می‌ورزد با هدف ائتلاف همه گروه‌ها و جریانات سیاسی لبنان علیه دشمن وحشی لبنان و مردم این کشور یعنی اسرائیل دنبال می‌شود و یا دولت وحدت ملی در عراق برای مقابله با اشغال‌گران آمریکایی و انگلیسی است و این‌گونه است تلاش گروه‌های جهادی افغانستان برای تشکیل دولت وحدت ملی در این کشور.
اکنون باید پرسید «دولت وحدت ملی» مورد نظر گروه‌ها و احزاب یاد شده برای رسیدن به چه هدف مقدس و کدام مقصود ارزشمند است؟ مگر دولت کنونی برخاسته از رأی ملت و حاصل وحدت ملی نیست؟! اگر هست- که هست- طرح تشکیل دولت وحدت ملی برای چیست؟! آنچه بی‌تردید می‌توان گفت این است که طرح یاد شده و خواهر دوقلوی آن یعنی «ائتلاف برای نجات کشور»! به منظور مقابله با اصول‌گرایی و دولت اصول‌گرای نهم تدارک دیده شده است، چرا که اولین گام آن نفی دولت اصول‌گرای برخاسته از رأی مردم است و نکته درخور توجه این که کسانی از «ضرورت وحدت ملی» سخن می‌گویند و برای پی‌گیری آن همایش برگزار می‌کنند که در چند دوره انتخاباتی اخیر نظیر ریاست‌جمهوری نهم، مجلس‌های هفتم و هشتم و شوراهای اسلامی شهر و روستای دوم و سوم با رویگردانی معنی‌دار مردم روبه‌رو بوده‌اند.
۴) اهداف طرح "دولت وحدت ملی" و پیشنهاد "ائتلاف برای نجات کشور" را می‌توان در دو جبهه اصول‌گرایان و مدعیان اصلاحات به طور جداگانه پی گرفت.
الف) برخی از دوستان اصول‌گرا- که تعدادشان اندک و کم‌شمار و کمتر از انگشتان یک دست است- بی آن که مخالف دولت نهم باشند براین باورند که آقای احمدی‌نژاد نیروهای کارآمد اصول‌گرا را آنگونه که انتظار می‌رود به کار نمی‌گیرد و با طرح دولت وحدت ملی خواستار حضور همه اصول‌گرایان در ترکیب کابینه هستند. این دیدگاه صرف‌نظر از صحت و سقم آن، نمی‌تواند و نباید بهانه‌ای برای همراهی با دشمنان اصول‌گرایی در طرح دولت وحدت ملی باشد چرا که؛ اولاً؛ مطابق قانون اساسی انتخاب اعضای کابینه از اختیارات رئیس‌جمهور است- البته با حق مسلم مجلس در پذیرش یا رد آنها- بنابراین به لحاظ قانونی نمی‌توان رئیس‌جمهور آینده را ملزم به پذیرش این و آن در کابینه کرد. ثانیاً؛ گام اول و پیشانی طرح یاد شده مخالفت با دولت اصول‌گراست و شرکت سلیقه‌های مختلف جبهه اصول‌گرایان در ترکیب کابینه، گام بعدی است. بنابراین بدیهی است نمی‌توان و عاقلانه نیست که برای کسب احتمالی چند کرسی در کابینه، با دشمنان اصول‌گرایی که شماری از آنان آگاهانه و برخی نیز ناخودآگاه در پی بازگرفتن فرصت خدمت از اصول‌گرایان - بخوانید پایان‌دادن گفتمان انقلاب و امام - هستند، هم‌نوا شوند. اگرچه این خیال خام به یقین پخته نمی‌شود. این عده اندک از دوستان اصول‌گرا باید مراقب باشند که در میدان دشمن به بازی گرفته نشوند.
ب) و اما، جبهه مدعیان اصلاحات و یاران تابلودار و بی‌تابلوی آن با ذوق‌زدگی از طرح "دولت وحدت ملی" استقبال کرده‌اند و آن را ترجمان طرح خود، یعنی "ائتلاف برای نجات کشور"! دانسته‌اند. که باید پرسید نجات کشور از چه؟ از که؟ و از کدام جریان سیاسی؟! مدعیان اصلاحات پنهان نمی‌کنند که مقصود آنان نجات کشور از اصول‌گرایی است! چرا؟! برای یافتن پاسخ این سؤال که نه پنهان است و نه پیچیده، کافی است به هویت تجربه شده و به عمل نشسته دو جریان "اصول‌گرایی" و "اصلاح‌طلبی" مراجعه کرد.
چه کسی می‌تواند ساده‌زیستی، پاکدستی، حمایت از محرومان، ایستادگی در مقابل باج‌خواهی قدرت‌های استکباری، مبارزه با مفاسد اقتصادی، تاکید عملی بر آموزه‌های اسلام و امام و انقلاب، اصرار بر توزیع عادلانه ثروت، مقابله با رانت‌خواری، مردم‌دوستی و مردم‌داری و ده‌ها ویژگی ارزشمند دیگری از این دست را در دولت نهم و مخصوصا شخص دکتر احمدی‌نژاد انکار کند؟ ممکن است گفته شود که برخی از این خواسته‌های دولت نهم آنگونه که انتظار می‌رفت تحقق نیافته است که ضمن پذیرش این نکته باید پرسید، آیا اینها همه از خواسته‌های اعلام شده و در عمل دنبال شده دولت نهم نبوده است؟ خب! بدیهی است که فقط دیکته ننوشته‌ها غلط ندارند و آنچه مهم است حرکت در مسیر اهداف یاد شده است که برای هیچ صاحب نظر منصف و بی‌غرضی قابل انکار نیست.
و اما، مدعیان اصلاحات چه سابقه‌ای دارند؟ بی‌توجهی به دغدغه‌های مردم مخصوصاً دغدغه‌های معیشتی آنان، مقابله آشکار با آموزه های انقلاب و امام، همراهی و حمایت از آشوبگران، میدان‌دادن به دشمنان تابلودار مردم، مراوده پنهانی با محافل خارجی، درگیری‌های حزبی و جناحی، بازی کردن نقش اپوزیسیون در درون حاکمیت، تلاش برای ضربه‌زدن به مبانی نظام اسلامی و نهایتاً تبدیل شدن به بازوی اجرایی پروژه‌های رسماً اعلام شده آمریکا که در این زمینه باید از آنها پرسید، آیا بسیاری از مواضع و عملکرد شما با خواست آمریکا و متحدانش هم‌خوان نبوده است؟! بنابراین مقصود مدعیان اصلاحات از "ائتلاف برای نجات کشور"، کنار زدن اصول‌گرایان از کانون قدرت است و در این نقطه دقیقاً و بدون کم و کاست با آمریکا و متحدانش اشتراک نظر دارند. نکته‌ای که بوش و سایر مقامات آمریکایی بارها به صراحت و با ذکر دلیل بر آن تاکید ورزیده‌اند و آخرین نمونه اظهارات کوشنر وزیر خارجه فرانسه با CNN است که گفته بود «شکست احمدی‌نژاد در انتخابات آرزوی غرب است». از این روی اگر سخن از نجات کشور در میان باشد، باید کشور را از خطر روی کار آمدن دوباره مدعیان اصلاحات نجات داد که یک داغ دل بس است برای قبیله‌ای.
ج) با توجه به نکات فوق که فقط بر شواهد و اسناد آشکار تکیه دارد به آسانی می‌توان نتیجه گرفت که خط قرمز مدعیان اصلاحات و حامیان غربی آنها ادامه حضور احمدی‌نژاد در رأس دستگاه اجرایی کشور است بنابراین دوستان اصول‌گرا نیز باید خط قرمز خود را در همین نقطه تعریف کنند. و در موضوع مورد بحث مراقب باشند که در میدان فریب "دولت وحدت ملی"! که هدف اصلی و تعریف شده آن مقابله با حاکمیت اصول‌گرایان است وارد نشوند.
۵) ئشواهد و قرائن موجود حکایت از آن دارد که آمریکا برای عملیاتی‌کردن پروژه خود، به ترفند جابه‌جایی مرزها و تغییر محورها روی آورده است. "طرح دولت وحدت ملی" در این چارچوب قابل ارزیابی است. دشمن بیرونی با بهره‌گیری از دنباله‌های همراه یا فریب‌خورده خود می‌کوشد محور "اصول‌گرایی- اصلاح‌طلبی" را که هر کدام سابقه و تعریف شناخته شده‌ای دارند به محور "موافقان و مخالفان دولت" تبدیل کند با این امید که در میدان جدید، سابقه نه چندان خوشایند مدعیان اصلاحات و عملکرد مردمی اصول‌گرایان هر دو به فراموشی سپرده شود و هر یک از آنها با تابلوی جدیدی که آدرس‌های واقعی از روی آن پاک شده وارد میدان شوند بدیهی است که در این میان مدعیان اصلاحات از پنهان کردن سابقه خود خوشنودند، اگرچه این سابقه پاک‌‌شدنی نیست. اما خسارت دیده این میدان برخی از دوستانی هستند که دولت مردمی و خدمتگزار برخاسته از گفتمان امام و انقلاب و منتخب خود را واگذارده و در پروژه‌ای شرکت می‌کنند که برای مقابله با خود آنان طراحی شده است و صد البته این پروژه با توجه به هوشیاری مردم که طعم شیرین خدمت اصول‌گرایان را چشیده‌اند در اولین گام ناکام خواهد ماند.
در آینده نزدیک، به نقش دقیق دشمن خارجی در این پروژه، همراه با اسناد غیرقابل انکار آن خواهیم پرداخت.
منبع : اخبار انصار


همچنین مشاهده کنید