سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

کتلت


کتلت
هفته ای چندبار غذایی به نام «كتلت» می خورید؟ هیچ به این فكر كرده اید كه واژه كتلت از كجا آمده است؛ از روس یا فرانسه؟ بگذریم، پیگیری این موضوع را به خوانندگان كنجكاو واگذار می كنیم. حال خودتان را آماده پختن كتلت نمایید.
● مواد لازم (برای دو نفر):
▪ گوشت چرخ كرده: نیم كیلو،
▪ سیب زمینی متوسط: چهار عدد،
▪ تخم مرغ: سه عدد،
▪ پیاز متوسط: دو عدد،
▪ جعفری خرد شده: دو قاشق غداخوری،
▪ خرده نان (نان فانتزی بهتر است): یك فنجان،
▪ روغن و نمك و فلفل به مقدار كافی و استاندارد.
● شیوه پخت:
سیب زمینی ها را بپزید و پوست بكنید و صاف كنید. پیازها را پس از رنده كردن به سیب زمینی ها بیفزایید. اكنون می توانید سایر مواد را اضافه كنید و خوب هم بزنید تا مخلوط یكسان شود. از این به بعد كار شما سرخ كردن است. به اندازه كف دست از مایع بردارید و در خرده نان ها بغلتانید و سپس در روغن بیندازید و با حرارت متوسط سرخ كنید.
چنانچه مواد اولیه را برای پخت غذا در خانه داشته باشید، زمان لازم برای تهیه این غذا از پختن تا سرو آن بر سر میز غذا، فقط ۴۵ دقیقه است. فراموش نكنید كتلت ها را با جعفری و برش های گوجه فرنگی تزیین كنید.
منبع : روزنامه جوان


همچنین مشاهده کنید