چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
فروماژ پرتقال
● مواد لازم :
▪ پودر ژلاتین ۵/۱ قاشق سوپخوری
▪ رنده پوست پرتقال ۱ قاشق سوپخوری
▪ شکر سه چهارم پیمانه
▪ خامه نصف پیمانه
▪ تخم مرغ ۳ عدد
▪ پره های پرتقال برای تزئین ۱ پرتقال
● طرز تهیه :
۱) تخم مرغها را در کاسه بزرگی بشکنید و با همزن برقی به هم بزنید.
۲) شکر را به آن بیافزایید.آنقدر تخم مرغها را با همزن بزنید تاحجم آن زیاد شود
۳) رنده پوست پرتقال به آن اضافه کنید
۴) ژلاتین را به مواد اضافه نمایید.
۵) خامه را بزنید تا کاملا سفت شود و فرم بگیرد و به مواد بالا اضافه کنید.
۶) قالب مناسبی انتخاب و پره های پرتقال را به صورت گل ته قالب قرار دهید و مایه آماده را روی آن بریزید و ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید .سپس از یخچال بیرون بیاورید و قالب را در آب ولرم قرار دهید و سپس در ظرف مورد نظر برگردانید و با خامه و میوه یا ترافل رنگی و پاستیل تزئین کنید.
منبع : زنده رود
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
روز معلم ایران رهبر انقلاب معلمان نیکا شاکرمی شهید مطهری مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس دولت سیزدهم حجاب شورای نگهبان
تهران هواشناسی شهرداری تهران سیل پلیس علیرضا زاکانی قوه قضاییه آموزش و پرورش بارش باران سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
خودرو قیمت دلار قیمت خودرو دلار بانک مرکزی دولت ایران خودرو قیمت طلا سایپا بازار خودرو کارگران تورم
فضای مجازی تلویزیون رادیو سریال سینما عفاف و حجاب سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی تئاتر فیلم نون خ
دانشگاه علوم پزشکی مکزیک
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین آمریکا جنگ غزه روسیه نوار غزه چین حماس عربستان اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس تراکتور رئال مادرید بایرن مونیخ سپاهان باشگاه استقلال لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر بازی باشگاه پرسپولیس
همراه اول وزیر ارتباطات دبی پهپاد تبلیغات اپل ناسا نخبگان گوگل ماه
کبد چرب میوه دیابت کاهش وزن بیماری قلبی مسمومیت داروخانه خواب ویتامین قهوه