چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

میرزا قاسمی


● مـواد لازم:
بادمجان متوسط : ۵ عدد
سیر : یک بوته
تخم مرغ : ۳ عدد
گوجه فرنگی : ۲ عدد
روغن و نمک و فلفل : به مقدار کافی
● طرز تهیه:
بادنجانها را داخل فر یا روی آتش کبابی می‌کنیم تا کاملاً پخته شوند، سپس پوست آنها را کنده و سرهای آنرا می‌گیریم و بعد ساطوری می‌نماییم سپس گوجه فرنگی‌ها را در آب جوش ریخته و پوست آن را می‌گیریم و خرد می‌کنیم سیر را کوبیده و داخل روغن داغی که در تابه و روی آتش است می‌ریزیم تا کمی سرخ شود بعد بادنجانها و گوجه فرنگی آماده شده را به تابه اضافه کرده و سرخ می‌نماییم بحدی که آب آنها کاملاً کشیده شود و به روغن ببفتد کمی نمک و فلفل به آن میزنیم و مایه را در یک طرف تابه قرار می‌دهیم و در طرف دیگر تابه تخم مرغها را شکسته و مخلوط می‌نماییم و بهم میزنیم تا کاملاً بسته شده و سرخ شود بعد بادنجان‌ها و تخم مرغ‌ها را مخلوط مینماییم و میرزا قاسمی آماده شده را در دیس میکشیم
Tannaz
منبع : آشپزآنلاین


همچنین مشاهده کنید