یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

متیلف با سس گوجه فرنگی


متیلف با سس گوجه فرنگی
● مواد لازم:
▪ گوشت بدون چربی دو بار چرخ شده ۷۵۰ گرم
▪ کرفس خرد شده ریز ۲ پیمانه
▪ آرد سوخاری سه چهارم پیمانه
▪ شیر پاستوریزه ۱/۵ پیمانه
▪ تخم مرغ ۱ عدد، پیاز سرخ شده ریز ۳ قاشق غذاخوری
▪ سبزی های معطر (نعناع، ترخون، مرزه) ۱ پیمانه
▪ رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
▪ زعفران ۱ قاشق چایخوری
▪ دارچین ۱ قاشق مرباخوری
▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه و روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری.
● طرز تهیه:
ابتدا آرد سوخاری را در شیر سرد حل کرده و کنار می گذاریم. سپس گوشت چرخ شده را همراه با نمک، فلفل، دارچین، زعفران، پیاز داغ، سبزی های معطر و تخم مرغ خام خوب مخلوط می کنیم. کرفس خرد شده ریز را با ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع کمی تفت می دهیم و به مواد گوشتی اضافه می کنیم. مخلوط شیر و آرد سوخاری را نیز اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم. سپس در ته قالب مکعب مستطیل به ابعاد ۳۰ ۱۰x سانتیمتر، کاغذ روغنی می اندازیم و مایه متیلف را به صورت یک جا در قالب ریخته و با دست مرطوب فشار می دهیم تا به طور کامل فشرده و بدون منفذ شود. بعد سطح آن را صاف کرده و رب گوجه فرنگی را با ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع باقی مانده مخلوط نموده و روی سطح گوشت می مالیم. سپس درب ظرف را با کاغذ آلومینیوم می بندیم و به مدت ۱/۵ ساعت در طبقه دوم فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵درجه سانتیگراد، که از یک ربع قبل روشن کرده ایم، می پزیم. پس از پخته شدن، سس گوجه فرنگی را در ظرف مناسبی ریخته و متیلف را در دیس برمی گردانیم. آنگاه با کارد تیز آن را برش داده و از سس باقی مانده، برروی متیلف می ریزیم و اطراف آن را با هویج پخته شده، سیب زمینی سرخ شده و یا هر نوع سبزیجات فصل پخته شده تزئین می کنیم.
منبع : روزنامه ابتکار


همچنین مشاهده کنید