شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
سرکه و آبغوره
سرکه دارای خواص ارزشمند تغذیه ای است. رنگیزه های انگور (به ویژه انگور یاقوتی و سیاه) آنتی اکسیدان های مناسبی هستند که از بسیاری بیماری های سرطانی و پیرشدن سریع سلول ها پیشگیری کرده موجب طول عمر می شوند. مصرف غوره و آبغوره اگر در حد اعتدال باشد و هنگام تهیه آبغوره به آن نمک و دیگر افزودنی ها اضافه نشده باشد هیچگونه ضرری برای مصرف کننده ندارد. بدیهی است مصرف هر ماده غذایی باید توام با رعایت تناسب و اعتدال در مصرف باشد و مصرف همه غذاهای ترش (اسیدی) به مقدار فراوان هم برای دستگاه گوارش و هم دیگر اندام های بدن می تواند ضررهایی را به همراه داشته باشد.
گرچه غذای ترش موجب افزایش جذب کلسیم و برخی از دیگر مواد معدنی می شود، ولی مصرف فراوان این گونه غذاها احتمال دفع کلیوی کلسیم را نیز افزایش می دهد و لذا گفته می شود مصرف بیش از حد آبغوره موجب تشدید پوکی استخوان می گردد. ضمنا مصرف ترشی، آبغوره و دیگر غذاهای ترش موجب نابود شدن و بی اثر شدن چربی های غذایی خورده شده نمی شود.
منبع : روزنامه کیهان
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران دولت حجاب رئیس جمهور پاکستان گشت ارشاد رئیسی دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی کارگران رهبر انقلاب سریلانکا
سیل سلامت قتل کنکور تهران سردار رادان سازمان سنجش آتش سوزی شهرداری تهران پلیس اصفهان زنان
قیمت دلار دلار سایپا خودرو قیمت خودرو تورم قیمت طلا بازار خودرو ارز مسکن بانک مرکزی ایران خودرو
کیومرث پوراحمد خودکشی تلویزیون سینمای ایران فیلم ترانه علیدوستی سریال گردشگری موسیقی مهران مدیری کتاب
اینترنت کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه روسیه چین حماس طالبان اوکراین ایالات متحده آمریکا طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس جام حذفی آلومینیوم اراک استقلال فوتسال بازی تراکتور بارسلونا باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتسال ایران لیگ برتر انگلیس
هوش مصنوعی سامسونگ گوگل الماس همراه اول ناسا فیلترینگ
سازمان غذا و دارو مالاریا کاهش وزن آلزایمر زوال عقل