شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

سرکه و آبغوره


سرکه و آبغوره
سرکه دارای خواص ارزشمند تغذیه ای است. رنگیزه های انگور (به ویژه انگور یاقوتی و سیاه) آنتی اکسیدان های مناسبی هستند که از بسیاری بیماری های سرطانی و پیرشدن سریع سلول ها پیشگیری کرده موجب طول عمر می شوند. مصرف غوره و آبغوره اگر در حد اعتدال باشد و هنگام تهیه آبغوره به آن نمک و دیگر افزودنی ها اضافه نشده باشد هیچگونه ضرری برای مصرف کننده ندارد. بدیهی است مصرف هر ماده غذایی باید توام با رعایت تناسب و اعتدال در مصرف باشد و مصرف همه غذاهای ترش (اسیدی) به مقدار فراوان هم برای دستگاه گوارش و هم دیگر اندام های بدن می تواند ضررهایی را به همراه داشته باشد.
گرچه غذای ترش موجب افزایش جذب کلسیم و برخی از دیگر مواد معدنی می شود، ولی مصرف فراوان این گونه غذاها احتمال دفع کلیوی کلسیم را نیز افزایش می دهد و لذا گفته می شود مصرف بیش از حد آبغوره موجب تشدید پوکی استخوان می گردد. ضمنا مصرف ترشی، آبغوره و دیگر غذاهای ترش موجب نابود شدن و بی اثر شدن چربی های غذایی خورده شده نمی شود.
منبع : روزنامه کیهان


همچنین مشاهده کنید