شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
قلیا(آشپزخانه هندوستان)
● مواد لازم:
▪ گوشت با استخوان: ۵۰۰ گرم
▪ عدس قرمز: یک لیوان کوچک
▪ کدو متوسط: ۳ عدد
▪ گشنیز: نصف استکان
▪ زیره سبز: نصف قاشق چایخوری
▪ تمرهندی: یک بسته
▪ گوجه فرنگی رنده شده: ۴ عدد
▪ پیاز: یک عدد متوسط
▪ سیر و زنجفیل: هر کدام یک قاشق چایخوری
▪ زردچوبه، نمک و فلفل سیاه و کمی فلفل قرمز: به دلخواه
▪ روغن: ۲ قاشق غذاخوری
● طرز تهیه:
گوشت را به تکههای درشت میبریم و پس از شستن با پیاز خرد شده، سیر و زنجفیل رنده شده و زردچوبه، نمک و فلفل سیاه یا قرمز همراه کمی روغن تفت میدهیم تا آب گوشت کشیده شود سپس کمی آب جوش میریزیم تا گوشت پخته شود ،عدس قرمز را جداگانه با کمی زردچوبه میپزیم وقتی کاملاً پخته شد با گوشتکوب یا همزن برقی له میکنیم و بعد آب گوجه فرنگی، گشنیز و کدوی پوست گرفته به آن اضافه میکنیم. سپس تمرهندی را در آب خیس کرده با دست چنگ میزنیم و در صافی، صاف میکنیم و همراه عدس له شده به گوشت اضافه میکنیم وقتی خورش جا افتاد سیر خرد شده و مقداری زیره سیاه را در روغن تفت میدهیم و بعد داخل قلیا میریزیم.
منبع : روزنامه تهران امروز
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران انگلیس دولت انتخابات عراق دانشگاه تهران مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم چین روز معلم رهبر انقلاب نیکا شاکرمی
سیل آتش سوزی زلزله شهرداری تهران سازمان هواشناسی آموزش و پرورش هلال احمر قوه قضاییه پلیس معلم فضای مجازی قتل
تورم بانک مرکزی مسکن قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو خودرو ایران خودرو حقوق بازنشستگان سایپا
مهران غفوریان ساواک رضا عطاران تلویزیون موسیقی عمو پورنگ سریال شهاب حسینی صداوسیما مسعود اسکویی سینمای ایران دفاع مقدس
اسرائیل فلسطین رژیم صهیونیستی جنگ غزه غزه آمریکا روسیه ترکیه حماس نوار غزه اوکراین یمن
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان آتیلا حجازی باشگاه استقلال علی خطیر لیگ برتر بازی لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا
اپل هوش مصنوعی صاعقه گوگل ناسا تلفن همراه عکاسی مدیران خودرو کولر
کبد چرب فشار خون چای دیابت بیماری قلبی