جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
اثر گلیسمیک glycemic effect
در صورت مصرف غذایی كه حاوی میزان زیادی قند و میزان كمی فیبر، پروتئین و چربی باشد، قند خون ممكن است بیش از حد افزایش یابد.
در اینجا لوزالمعده واكنش نشان میدهد و میزان بیشتری انسولین برای كنترل قند خون ترشح میكند. به علت ترشح اضافی انسولین قند خون نیز افت بیش از حد پیدا میكند. اثر غذا بر قند خون و واكنش انسولینی یك فرد را اثر گلیسمیك مینامند. هر چه اثر گلیسمیك یك ماده غذایی بیشتر باشد، قند خون سریعتر افزایش پیدا میكند و انسولین بیشتری ترشح میشود. ترشح اضافی انسولین میتواند اثرات نامطلوبی در بدن داشته باشد. نتیجه میگیریم كه هر چه اثر گلیسمیك یك ماده غذایی پایینتر باشد، ثأثیر آن ماده غذایی بر قند خون نیز مطلوبتر است. به طور كلی توصیه میشود بیشتر از غذاهایی استفاده شود كه اثر گلیسمیك كمتری دارند. به عنوان مثال اثر گلیسمیك نان، برنج و شكر بالا میباشد در مقابل اكثر سبزیجات، شیر و حبوبات اثر گلیسمیك پایینی دارند.
منبع : واحد مرکزی خبر
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
آمریکا عراق جنگ حماس نیکا شاکرمی مجلس شورای اسلامی روز معلم دولت رهبر انقلاب معلمان مجلس بابک زنجانی
ایران هواشناسی بارش باران هلال احمر آتش سوزی قوه قضاییه تهران پلیس سیل معلم شهرداری تهران آموزش و پرورش
سهام عدالت قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار بازار خودرو حقوق بازنشستگان خودرو دلار سایپا بانک مرکزی ایران خودرو کارگران
سریال پایتخت مهران مدیری تلویزیون عفاف و حجاب تئاتر مسعود اسکویی سینمای ایران سینما
رژیم صهیونیستی اسرائیل جنگ غزه فلسطین روسیه ترکیه نوار غزه اوکراین چین انگلیس ایالات متحده آمریکا بنیامین نتانیاهو
فوتبال استقلال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال تراکتور لیگ برتر لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر ایران رئال مادرید بایرن مونیخ
هوش مصنوعی کولر گوگل اپل عیسی زارع پور تلفن همراه تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون کبد چرب دیابت کاهش وزن