سه شنبه, ۱۵ خرداد, ۱۴۰۳ / 4 June, 2024
مجله ویستا
شکر پلو
● مواد لازم :
برنج یک کیلو، شکر یک کیلو، روغن ، زعفران ، مغز پسته و بادام و خلال نارنگی .
● طرز تهیه :
برنج را که از چند ساعت قبل در آب خیس کرده اند، با آب در ظرفی روی اجاق گذاشته کمی زردچوبه به آن اضافه می کنند و یکی دو جوش می دهند . شکر را با دو لیوان آب جوشانده، به صورت شیره شکر در می آورند و درضمن یک قاشق چایخوری زعفران ساییده شده را در آب جوش حل کرده، به شیره شکر اضافه می کنند و دو قاشق روغن نیز به آن می افزایند . برنج را دم می کنند و قبل از دم کشیدن کامل، با کفگیر به داخل سینی یا چلوصافی ( ترش باله ) ریخته، شیره شکر را روی آن پاشیده ، با هم مخلوط می کنند. سپس برنج را دوباره در داخل دیگ یا قابلمه ریخته ،روی حرارت ملایم دم می کنند. پس از دم کشیدن شکر پلو ، خلال بادام پسته و خلال نارنگی را شیرین کرده را روی آن ریخته مصرف می کنند.
شکر پلو را در شیراز همیشه با خورشت قیمه صرف می کنند.
منبع : سایت شیراز
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ویزای تضمینی ایتالیا کانادا
ایران انتخابات ریاست جمهوری امام خمینی انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم وزارت کشور ریاست جمهوری ستاد انتخابات کشور محمود احمدی نژاد انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403
طرح ترافیک تهران هواشناسی آتش سوزی ترافیک بازنشستگان شهرداری تهران زلزله پلیس دستگیری سازمان هواشناسی آموزش و پرورش
قیمت خودرو قیمت دلار حقوق بازنشستگان مالیات خودرو قیمت طلا دلار مسکن گمرک بانک مرکزی برق بازار خودرو
تلویزیون سینما بازیگر سریال حوزه علمیه سینمای ایران رسانه ملی شعر
هوش مصنوعی دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان اینترنت ویروس
رژیم صهیونیستی غزه فلسطین اسرائیل لبنان جنگ غزه آمریکا حماس روسیه چین حزب الله لبنان جو بایدن
پرسپولیس فوتبال استقلال رئال مادرید جواد نکونام کیلیان امباپه باشگاه پرسپولیس لیگ برتر لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران مس رفسنجان
تبلیغات همراه اول باتری ربات اپل مریخ تلفن
گرمازدگی استرس گرما افسردگی خودکشی سیگار بیماری قلبی