سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
فیزیولوژی ورزشی: انرژی و تغذیه
نویسنده : مکآردل - ویلیامکچ - فرانککچ - ویکتور
مترجم : خالدان - اصغر
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۰/۰۴/۱۸
رده دیویی : ۶۱۲.۰۴۴
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۶۱۸
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
شماره مجلد : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۴۵۹-۴۸۹-۴
مطالب این کتاب در سه بخش سامان یافته است .در بخش نخست, اطلاعاتی درباره ساختار شش گروه عمده مواد غذایی فراهم میآید, ضمن آن که نقش و تاثیر آن در فعالیت بدنی تبیین میشود .این مواد عبارتاند از :کربوهیدراتها, چربیها, پروتئینها, ویتامینها, مواد معدنی و آب .در بخش دوم, نحوه اخذ انرژی شیمیایی موجود در مواد غذایی به وسیله یاخته و استفاده از آن برای توان دهی به اعمال زیستی بررسی و تبیین میشود, افزون بر آن به اهمیت مواد غذایی و فرآیندهای انتقال انرژی در تداوم اعمال فیزیولوژیک اشاره میگردد .در بخش سوم مخاطبان با نقش دستگاههای تهویه, گردش خون, عضلانی و غدد درونریز به هنگام ورزش آشنا میشوند .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست