سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
سالادی پر از میوههای متنوع
● مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:
- پرتقال، ۲ عدد
- کیوی، ۳ عدد
- موز، ۳ عدد
- آناناس تازه یا کنسروی، ۳۰۰ گرم
- توتفرنگی، ۵۰۰ گرم
- سیب، یک عدد
- آب لیموترش، ۲ قاشق سوپخوری
- آب پرتقال، یک عدد
- برگ نعنا، ۶ عدد
● طرز تهیه:
۱) ابتدا میوهها را خوب بشویید و هر کدام از آنها را - در صورت داشتن پوست – پوست کنده، سپس خرد کنید. البته شیوه خرد کردن هر کدام متفاوت است؛ برای نمونه میوههایی با بافت ظریف و لطیف مانند کیوی، توتفرنگی و موز را به صورت حلقهحلقه و میوههای سختتر را به صورت ریز یا حتی نگینی خرد کنید.
۲) برگهای نعنا را بشویید و با چاقوی درشت خرد کنید. پرههای پرتقالها را نیز از هم جداکرده، پوست هر کدام را بکنید.
۳) حالا کاسه بزرگی آماده کرده، تمام میوههای خردشده را داخل کاسه بریزید، سپس برگ نعنای خرد شده را همراه آبپرتقال و آب لیموترش روی مواد بریزید و با هم مخلوط کنید.
۴) این سالاد را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا جا بیفتد، سپس سرو کنید. این سالاد همراه با بستنی وانیلی به عنوان دسری خوشمزه برای عصر یک روز بهاری هم لذتبخش است.
منبع : همشهری آنلاین
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست