چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا
آشپزی و شیرینیپزی
نویسنده : کراکر - بتی
مترجم : ارشد - فریبا
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۰۲/۰۴
رده دیویی : ۶۴۱.۵
قطع : وزیری
جلد : سولفون
تعداد صفحه : ۱۸۰
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : انگلیسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۲۰۰
شابک : ۹۶۴-۳۴۱-۰۱۳-۷
این مجموعه ـ ترجمه آخرین چاپ کتاب((آشپزی کلاسیک بتی کراکر)) ـ مشتمل است بر دستورالعمل پخت غذاهای اصلی(پودینگ گوشت و سبزی, خاگینه, کرپ, کلوچه گوشتی, ماکارونی(..., پیتزا, انواع کیک, شیرینی, دسر و نان .در ابتدای کتاب اصطلاحات فنی متن و رعایت اصول کلی پخت نان, کیک و شیرینی تشریح شده است .در مورد پخت هر غذا, مواد لازم و طرز تهیه آن به همراه تصویر آمده است .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی شهدای خدمت ابراهیم رئیسی شهید جمهور رئیسی حسین امیرعبداللهیان ایران شهادت سقوط بالگرد
هواشناسی فرودگاه مترو شهرداری تهران بارش باران سازمان هواشناسی کنکور شهر تهران آموزش و پرورش هلال احمر پلیس امتحانات نهایی
قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو خودرو بازار خودرو حقوق بازنشستگان بورس دلار سایپا یارانه ایران خودرو یارانه نقدی
هالیوود مسعود ده نمکی تلویزیون جشنواره کن لیلا حاتمی آیت الله سید ابراهیم رئیسی سینمای ایران رسانه ملی سینما هنرمندان شعر
دانش بنیان
فلسطین شهید خدمت رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه روسیه امیرعبداللهیان ترکیه جنگ غزه آمریکا چین حماس
پرسپولیس فوتبال استقلال رئال مادرید لیگ برتر باشگاه پرسپولیس والیبال باشگاه استقلال لیگ برتر انگلیس لیگ برتر ایران فدراسیون فوتبال بارسلونا
هوش مصنوعی اینترنت اپل مایکروسافت سامسونگ مغز تبلیغات گوگل فناوری
سلامت کاهش وزن آلزایمر پوست طول عمر افسردگی ویتامین