جمعه, ۱۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 7 February, 2025
مجله ویستا


درسنامه جامع پزشکی (علوم پایه) تغذیه


درسنامه جامع پزشکی (علوم پایه) تغذیه
گردآورنده : میرزایی‌قمی - منصوررضوی‌نعمت‌اللهی - لاله
زیر نظر : جزایری - ابوالقاسمفروزانی - مینوکشاورز - علی
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۰۷/۱۷
رده دیویی : ۶۱۰.
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۴
نوع اثر : گردآوری
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۳۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۴۴۹-۴۴-۱

پنجمین کتاب از مجموعه 'درس‌نامه جامع پزشکی علوم پایه 'با عنوان 'تغذیه' برای داوطلبان آزمون جامع رشته‌های مختلف پزشکی, دندان پزشکی, داروسازی و پیراپزشکی تدوین شده است .در هر فصل پرسش‌های چهار گزینه‌ای عرضه گردیده است . عناوین برخی از فصل‌ها از این قرار است :کربوهیدرات, چربی‌ها, پروتئین‌ها, تعادل انرژی و وضع تغذیه‌ای, آب و ویتامین‌ها, و مواد معدنی .