چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

نمک درمانی


نمک درمانی
روش نمک درمانی نوعی نظام دارویی است که هر نوع بیماری بستگی به آشفتگی‏های تعادل یک یا چند نمک غیرآلی بدن دارد.
● این روش چگونه عمل می کند؟
نمک درمانی روشی متکی به این اصل است که عوارض و آثار بیماری‏ها به علت کمبود حداقل یکی از آن ۱۲ نمک غیرآلی در بدن انسان پدید می‏آیند. این روش درمانی به واقع نوعی روش خود یاری یا خود درمانی است.
● روش اجرا چگونه است؟
نخستین کاری که شخص بیمار برای استفاده از این روش خود درمانی باید کند این است که مطمئن شود علایم و ناراحتی‏هایی که در خود می‏یابد متعلق به کدام بیماری هستند. پس از آن که بیمار از نوع بیماری خود کاملاً مطمئن شد او فهرست دارویی روش نمک درمانی را مطالعه می‏کند و داروی مناسب بیماری خود را انتخاب می‏کند
این نمک‏ها مانند داروهای طب هومیوپتی عمل می‏کنند. روش نمک درمانی را می‏توان شاخه‏ای از طب هومیوپتی به شمار آورد.
چون این نمک‏ها به طریق داروسازی طب هومیوپتی تولید می‏شوند احتمالاً عدم تعادل‏های انرژیایی اساسی را که تولید کننده علایم مشهود بیماری هستند اصلاح می‏کنند.
این نمک‏ها کمبودها و محدودیت‏های خاص خود را دارند ولی به عنوان داروهای خود درمانی و کمک‏های اولیه نه تنها به خوبی هر داروی دیگر بلکه بیش‏تر، امن‏تر و ارزان‏تر هستند.
● این روش چه کاربردی دارد؟
نوری‏تیس، سیاتیک، خستگی، عصبانیت، نقاهت، اسید معده و زیاد ترش کردن، نفخ، ناراحتی‏های پوستی، گاز و نفخ شکم، سوء هاضمه، کولیک روده، سردردهای عصبی و میگرن، درد پشت و درد کمر، بواسیر، حساسیت به گرده افشانی گیاهان، فیبروسی تیس، درد عضلات، سرفه، سرماخوردگی، ناراحتی‏های سینه، ناخن‏های شکننده، اکسیژن رسانی به بافت‏ها، روماتیسم، دردهای قاعدگی، دردهای پا و ساق و ران، سرماخوردگی، زکام و ناراحتی‏های سینوسی، درد دندان شیری اطفال، مشکلات صفرایی و ناراحتی‏های معده و . . .
کارشناسان روش نمک درمانی می‏گویند هرگونه نمودار بیماری رابطه‏ای با کمبود نمک یا نمک هایی خاص دارد. برای مثال، ورم یا التهاب مربوط است به کمبود آیرون فسفات، اسید زیاد معده یا ترش کردن مربوط است به کمبود سدیم فسفات؛ دردها و گرفتگی‏های عضلات مربوطند.
علیزاده - دبیر دبیرستان رضویه
منبع : سازمان آموزش و پرورش استان خراسان