یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه خیارشور
برای تهیه خیارشور با كیفیت حتما سبزی و خیار و سیر و ... را ضد عفونی كرده و برای جلوگیری از كپك زدن خیارشور ، بعد از این كه مواد را درون ظرف ریخته آب و نمك را اضافه كنید بعد یك عدد لیموترش را برش زده روی مواد بگذارید دیگر خیارشور شما كپك نمی زند و مانع رشد باكتری می شود .
ضمنا حتما باید در جای خنك نگهداری شود . ناگفته نماند برای درست كردن خیارشور بعد از چیدن خیار و سبزی و سیر در ظرف مخصوص ، روی آنها آب جوشیده شده و نمك به میزان گفته شده می ریزیم و پس از سرو شدن در جای خنك نگهداری می كنیم .
منبع : شمیم
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست