دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا
نکاتی در مورد کمپوتها
كمپوت از دسرهای میوهای محسوب میشودو در فصلهایی كه میوه كم است میتوان از انواعو اقسام كمپوت استفاده كرد.
به طور كلی این میوه پخته را (كمپوت) اكثرمردم مصرف میكنند. مخصوصا اشخاصی كهدستگاه گوارش آنها به خوبی قادر به هضم كردنمیوههای خام نیست. بنابراین در تهیه آن بایددقت خاصی شود و اندازه و شكر و نوع تازهبودن میوه را حتما باید در نظر گرفت و هنگامدرست كردن آن باید سعی كنید كه شربت آنزیاد جوشیده نشود، زیرا مواد اصلی آن یعنیمیوه زود له میگردد و فرم تكههای میوه از بینمیرود و حالت وارفتگی به خود میگیرد.
اصولا كمپوت را نمیتوان بدون سرپوشیمحكم، زیاد نگهداری كرد، چون شربت آن زیادجوشیده نیست و زود فاسد میشود. بنابراین پساز طبخ آن در قوطی یا شیشه مخصوص ریخته ودهانه شیشه را كاملا ببندید تا هوا به داخل آننفوذ نكند و هنگام پختن حتما نباید درب ظرف كهروی اجاق است گذاشته شود چون بخار بیش ازحد و حرات زیاد داخل ظرف، میوه را له میكند وشربت غلیظ میشود. در واقع شربت كمپوت بایدرقیق و كم شیرین تهیه شود.
منبع : خانواده سبز
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست