چهارشنبه, ۲۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 12 February, 2025
مجله ویستا
مدل های موجود مرسدس بنز (Mercedes-Benz)
![مدل های موجود مرسدس بنز (Mercedes-Benz)](/mag/i/1/2y2r8.jpg)
یکی از جدیدترین اعضای کمپانی دایملر کرایسلر،مرسدس بنز - آر کلاس (Mercedes benz R-Class) می باشد که می توان آن را هم ون چند کاربردی (MPV) و هم شاسی بلند (SUV) نامید . مرسدس بنز ایده اولیه تولید یک خودرو با این ویژگیها را در نمایشگاه دیترویت سال ۲۰۰۱ با نام ویژن - جی اس تی (Vision GST) عرضه کرد و در سال ۲۰۰۵ مدل نهایی آن را که همان مرسدس بنز - آر کلاس (Mercedes benz R-Class) باشد را به همه معرفی نمود . این خودرو جهت حضور در بازار آمریکای شمالی طراحی گردیده است و از رقبای آن تویوتا - سینا (Toyota Sienna) و فورد فری استایل (Ford Freestyle) می باشند.مرسدس بنز - آر ۵۰۰ (Mercedes Benz R ۵۰۰) از پیشرانه ای ۸ سیلندر (V) شکل به حجم ۵ لیتر سود می برد که این موتور قادر به تولید ۳۰۲ اسب بخار نیرو نیز می باشد.
▪ ای ۳۲۰ - ۲۰۰۷
یک سال پس از به بازار آمدن مدل صندوق دار مرسدس بنز - ای کلاس (Mercedes-Benz E Class) در سال ۲۰۰۲ مدل استیشن واگن (Station wagon) آن نیز در سال ۲۰۰۳ به مرحله تولید رسید ، تا اینکه در سال ۲۰۰۶ طراحان مدل تغییر چهره یافته (ای کلاس) را برای عرضه به نمایش گذاشتند و متعاقب آن خودروی مرسدس بنز - ای کلاس استیشن واگن (Mercedes-Benz E Class) نیز با چهره ای جدید (Facelift) وارد بازار رقابت در گروه خودروهای لوکس متوسط گردید . از رقبای اصلی این خودرو می توان به ب ام و - سری ۵ استیشن واگن (BMW ۵ Series) ، آئودی - ای ۶ (Audi A۶) و ولو - اس ۸۰ استیشن واگن (Volvo S۸۰) اشاره کرد . پیشرانه مورد بحث در این خودرو از نوع دیزل (Diesel) می باشد که با دارا بودن ۶ سیلندر (V) شکل و حجم ۳ لیتر و بهره گیری از سیستم ریل مشترک (Common Rail) و توربو شارژر قادر به تولید ۲۲۵ اسب بخار نیرو می باشد .
▪ سی ۲۰۰ - کمپرسور - ۲۰۰۷
نسل سوم مرسدس بنز - سی کلاس (Mercedes-Benz C-Class) در نمایشگاه خودروی ژنو سال ۲۰۰۷ (Geneva Auto Show) معرفی شد که از ماه مارس (March) همین سال نیز در اروپا قابل سفارش می باشد. از لحاظ امکانات و تجهیزات در سه رده کلاسیک (Classic) ، الگانس (Elegance) و آوانت گارد (Avantgarde) عرضه می گردد که در نمونه آوانت گارد از جلو پنجره ای (Grill) متفاوت و اسپرت بهره گرفته شده است . از رقبای اصلی این خودرو ب ام و - سری۳ (BMW۳ Series)، لکسوس - آی اس (Lexus IS) و آئودی - ای ۴ (Audi A۴) هستند . یکی از پیشرانه های مرسدس بنز - سی کلاس ۴ سیلندر خطی می باشد به حجم ۱/۸ لیتر که با دارا بودن سوپرشارژر (Kompressor) قادر به تولید ۱۸۳ اسب بخار می باشد.
▪ سی ال ۶۰۰ - ۲۰۰۷
مرسدس بنز - سی ال ۶۰۰ (Mercedes-Benz CL ۶۰۰) را می توان یکی از بزرگترین و لوکس ترین خودرو های دو در جهان (Luxury Coupe) برشمرد .
مدل سال ۲۰۰۷ آن که نسلی نوین در تولید کلاس سی ال (CL Class) کمپانی مرسدس بنز می باشد با تغییراتی در نمای خارجی و داخلی و البته فنی وارد بازار گردید. پیشرانه مورد بحث در این خودرو ۵.۵ لیتر حجم داشته که با بهره گیری از ۱۲ سیلندر و پرخوران موتور(دو توربو شارژر) Bi-Turbo قادر به تولید ۵۱۷ اسب بخار نیرو می باشد.
▪ ام ال ۳۵۰ - ۲۰۰۶
مرسدس بنز - ام ال ۳۵۰ (Mercedes-Benz ML۳۵۰ ) یکی دیگر از خودرو های شاسی بلند (SUV) کمپانی است که از لحاظ ابعادی کوچکتر از مدل جی ال (GL) می باشد. کلاس ام ال (ML Class) هم مانند کلاس جی ال (GL Class) در آمریکای شمالی تولید می گردد. ب ام و - ایکس ۵ (BMW X۵) یکی از مهمترین رقبای این خودرو می باشد . ام ال ۳۵۰ از پیشرانه ای ۶ سیلندر (V) شکل به حجم ۳/۵ لیتر بهره می بردکه می تواند حداکثر توانی برابر با ۲۷۲ اسب بخار قدرت تولید و به چهار چرخ خودرو انتقال دهد.
▪ جی ال ۴۵۰ - ۲۰۰۶
جی ال کلاس - مرسدس بنز (Mercedes-Benz GL Class) نسلی جدید از خودرو های شاسی بلند (SUV) کمپانی مرسدس بنز است که در کلاس بزرگ و لوکس (Fullsize) تولید می شود و آنرا می توان بزرگترین خودروی شاسی بلند این کمپانی برشمرد. لکسوس - ال ایکس ۴۷۰ (Lexus LX۴۷۰) از رقبای اصلی این خودرو می باشد. یکی از پیشرانه های استاندارد کلاس جی ال موتوری است ۸ سیلندر (V) شکل به حجم ۴/۶ لیتر که قادر به تولید ۳۳۵ اسب بخار قدرت می باشد. انتقال نیرو در این خودرو به چهار چرخ می باشد.
منبع : روزنامه ابرار
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست