سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
سماق
سماق برای نخستین بار در مدیترانه، جنوب ایتالیا و بخش هایی از خاورمیانه خصوصاً ایران کشت شده است.
از این ادویه به دلیل ترش و قابض بودن آن در پخت غذاهای عربی استفاده زیادی می شود.
عموماً این ماده به جای لیموترش برای ترش کردن غذاها مورد استفاده قرار می گیرد و اگر در ظرف در بسته و دور از نور قرار داده شود، می توان از آن تا مدت ها نگهداری کرد.
این ادویه بیشتر در کشورهای عربی، ترکیه، خاورمیانه و خصوصاً لبنان مورد استفاده قرار می گیرد.
این ادویه قبل از بریان کردن گوشت و گاهی مرغ و یا ماهی روی آنها مالیده شده و سپس آنها را کباب می کنند. از عصاره سماق در تهیه سس سالاد استفاده می شود.
علاوه بر این به همراه کباب، از ترکیب ماست با سماق استفاده می شود.
ترکیبی از سماق و آویشن نیز در تهیه پنیر خامه ای که از ماست تهیه می شود، مورد استفاده قرار می گیرد.
سماق ادرارآور و در کاهش تب مؤثر است. در خاورمیانه از نوشیدنی ترش سماق برای درمان دل پیچه استفاده می شود.
[نیما روایی]
منبع : روزنامه ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سیدابراهیم رئیسی سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور رئیسی سقوط بالگرد رئیسی ایران سقوط بالگرد بالگرد حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم شهادت رئیسی شهادت سید ابراهیم رئیسی
کنکور هواشناسی قتل تهران پلیس امتحانات نهایی هلال احمر سیل قوه قضاییه سیل مشهد آموزش و پرورش بارش باران
پیام تسلیت بورس یارانه قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا خودرو دلار بازار خودرو ایران خودرو حقوق بازنشستگان یارانه نقدی
ابراهیم تاتلیس تلویزیون هنرمندان سینما سینمای ایران لیلا حاتمی شعر زری خوشکام نمایشگاه کتاب رسانه ملی
قرآن تجهیزات پزشکی
اسرائیل رژیم صهیونیستی ترکیه امیرعبداللهیان روسیه آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه چین حماس اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال رییس جمهور لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیگ برتر انگلیس لیگ برتر ایران فدراسیون فوتبال بازی تراکتور باشگاه استقلال
هوش مصنوعی سامسونگ تبلیغات اپل موبایل نمایشگاه ایران هلث هواپیما اینترنت
سلامت رژیم غذایی بارندگی مردان زیبایی آلزایمر سازمان غذا و دارو استرس فشار خون کاهش وزن