جمعه, ۱۴ دی, ۱۴۰۳ / 3 January, 2025
مجله ویستا
املت فلفل و پیاز
● مواد لازم
▪ فلفل دلمه ای رنگی ۲ عدد
▪ پیاز قرمز ۲ عدد
▪ نخود فرنگی ۲۰۰ گرم
▪ كلم بروكلی ۲۰۰ گرم
▪ خامه تازه ۱۰۰ گرم
▪ جعفری خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
▪ روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
▪ ادویه مخصوص ۴/۱ قاشق چایخوری
▪ نمك به میزان لازم
● چگونگی تهیه
ابتدا در ماهیتابه ای روغن زیتون را گرم می كنیم با حرارت ملایم فلفل دلمه ای را همراه با پیاز قرمز خلال كرده حدود ۵ دقیقه تفت می دهیم كه سبك و نرم شوند . نخود فرنگی و كلم بروكلی را كمی بخارپز كرده به مخلوط پیاز و فلفل اضافه می كنیم در آخر تركیب خامه ، نمك ، ادویه مخصوص و جعفری خرد شده اضافه می كنیم كمی حرارت می دهیم و بعد سرو می كنیم . ( بجای كلم بروكلی می توانید از سیب زمینی یا هویج استفاده كنید).
منبع : شبکه جهانی جام جم
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست