سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
مواد غذایی را در قطعات کوچک فریز کنید
عمل فریزکردن مواد غذایی باید درست و در بسته بندی کوچک باشد، به نحوی که انتقال برودت مابین آن به سرعت انجام شود.فریزکردن مواد غذایی که حاوی نیترات یا نیتریت باشد در دمای ۱۸ - درجه از نظر زمینه سرطانزایی مانند دمای بالای ۵۰ درجه است.
اگر قطعات مواد غذایی که فریز می شوند کوچک باشد و برودت به سرعت در مواد منتقل شود از تخریب شدن مواد مغذی آن جلوگیری می شود و در حقیقت ویتامین C که حساس ترین ماده مغذی است فقط ۴ درصد تخریب می شود و این نشان دهنده عدم تخریب مواد مغذی دیگر است.
کوچک بودن قطعات مواد غذایی داخل فریزر علاوه بر انتقال سریع برودت و جلوگیری از تخریب مواد مغذی آن موجب می شود که برای هربار استفاده از آن ماده غذایی فرد مجبور به بازکردن یخ کل ماده بسته بندی شده نباشد و با این کار نیز از آلوده شدن ماد غذایی جلوگیری می شود.
منبع : روزنامه کارگزاران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور رئیسی سقوط بالگرد رئیسی ایران شهادت بالگرد تبریز حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم شهادت رئیسی
تهران کنکور هواشناسی شورای شهر تهران شهرداری تهران تعطیلی مدارس هلال احمر سانحه بالگرد رئیسی پلیس سیل قوه قضاییه بارش باران
قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا بورس خودرو یارانه بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان بازنشستگان ایران خودرو سایپا
شهادت رئیس جمهور سینمای ایران پیام تسلیت تلویزیون لیلا حاتمی سریال آیت الله سید ابراهیم رئیسی سینما شعر رسانه ملی نمایشگاه کتاب زری خوشکام
کنکور ۱۴۰۳ گوگل دانش بنیان تجهیزات پزشکی دانشگاه تهران تلسکوپ فضایی هابل باتری
رژیم صهیونیستی ترکیه جنگ غزه اسرائیل فلسطین غزه روسیه امیرعبداللهیان آمریکا چین حماس اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر رئال مادرید باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال بازی باشگاه استقلال منچسترسیتی
هوش مصنوعی مایکروسافت تبلیغات سامسونگ اپل ناسا نمایشگاه ایران هلث موبایل آیفون
سرطان سزارین رژیم غذایی آلزایمر طول عمر زایمان افسردگی فشار خون مغز انسان دیابت