جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا
کیک شکلات
۲۷۵ گرم شكلات تلخ (۶۰درصد)- ۲۵ گرم شكلات تلخ برای تزئین- ۱۷۰ گرم شیر تغلیظ شده- ۳۰۰ گرم بیسكویت سبوس دار (دیجستیو)- ۱۲۵ گرم مغز فندق بوداده. شكلات را با حرارت دادن در مایكروفر یا به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) ذوب كنید و شیر تغلیظ شده را با شكلات مخلوط كنید. مغز فندق و بیسكویت ها را خرد كنید. قطعات فندق و بیسكویت را به مخلوط شكلات اضافه كنید. این مخلوط را در یك قالب مستطیل شكل مخصوص كیك صبحانه بریزید و در یخچال قرار دهید تا یك شب بماند. پس از اینكه شكلات كاملاً سفت شد آن را از قالب خارج كنید و به صورت برش های باریك ببرید. شكلاتی كه برای تزئین كنار گذاشته بودید رنده كنید و رنده شكلات را روی كیك شكلات بریده شده بریزید و سرو نمایید.
منبع : روزنامه شرق
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
غزه طالبان افغانستان توماج صالحی حجاب رئیسی رهبر انقلاب کارگران سریلانکا پاکستان مجلس شورای اسلامی دولت
کنکور زاهدان تهران سیل هواشناسی سازمان سنجش شهرداری تهران پلیس سلامت فراجا زنان وزارت بهداشت
قیمت خودرو سازمان هواشناسی قیمت طلا خودرو قیمت دلار دلار بازار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو ارز مسکن قیمت سکه
ترانه علیدوستی تلویزیون گردشگری سینمای ایران مهران مدیری کتاب تئاتر موسیقی شعر
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
اسرائیل رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین روسیه حماس اوکراین طوفان الاقصی ترکیه اتحادیه اروپا عربستان انگلیس
فوتبال پرسپولیس سردار آزمون استقلال بازی بارسلونا باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال فوتسال تراکتور لیگ برتر انگلیس والیبال
تیک تاک بنیاد ملی نخبگان همراه اول فیلترینگ وزیر ارتباطات تبلیغات اپل ناسا
مالاریا کاهش وزن استرس پیری سلامت روان داروخانه کمبود پرستار