دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
کیک خامه
● مواد لازم:
▪ یک دوم فنجان آرد کیک
▪ یک دوم قاشق چای خوری نمک
▪ یک فنجان کره آب شده
▪ یک دوم فنجان شکر
▪ ۶ عدد تخم مرغ
▪ یک قاشق غذاخوری وانیل
▪ یک فنجان خامه
● طرز تهیه:
فر را از قبل با حرارت ۳۲۵ درجه گرم کنید. کره و آرد را با هم مخلوط (آرد را باید از قبل الک کنید) و سپس شکر را به آن اضافه کنید (حدود ۳ تا ۴ دقیقه به هم بزنید). هرچند دقیقه یک تخم مرغ به مخلوط اضافه کنید و آنقدر خوب به هم بزنید که مخلوط یکدست شود.
وانیل را و سپس خامه را به آن اضافه کنید. مخلوط را داخل قالب بریزید و حدود ۳۸ تا ۴۰ دقیقه آن را در فر بپزید. بگذارید تا ۱۵ دقیقه سرد شود. آنگاه سرو کنید.
منبع : روزنامه کارگزاران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران حج رافائل گروسی آمریکا رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی دولت شورای نگهبان انتخابات حجاب دولت سیزدهم رسانه
هواشناسی تهران شهرداری تهران فضای مجازی قتل وزارت بهداشت آموزش و پرورش سلامت شهرداری سازمان هواشناسی باران پلیس
قیمت دلار ایران خودرو بانک مرکزی خودرو قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان مسکن تورم بورس
تئاتر زنان محمدعلی علومی تلویزیون خانواده سریال دفاع مقدس نمایشگاه کتاب سینمای ایران صدا و سیما سینما کتاب
مغز دانش بنیان
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه حماس فلسطین جنگ غزه روسیه اوکراین طالبان طوفان الاقصی نوار غزه نتانیاهو
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر نساجی بازی رئال مادرید لیگ برتر ایران سپاهان جواد نکونام بارسلونا باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی اینترنت فناوری اپل مایکروسافت سامسونگ آیفون باتری گوگل ناسا ویندوز ماهواره
رژیم غذایی زیبایی چای بیمه کاهش وزن آلرژی افسردگی