دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

کیک شیفون


کیک شیفون
● مواد خمیر کیک:
▪ کرم تارتار ۲/۱ قاشق چایخوری،
▪ سفیده تخم مرغ ۸ عدد،
▪ آب ۳ / ۴ پیمانه،
▪ زرده تخم مرغ ۵ عدد،
▪ روغن مایع ۱ / ۲ پیمانه،
▪ وانیل شکری ۱ / ۴ قاشق چایخوری،
▪ رنده پوست پرتقال یا لیمو ۲ قاشق سوپخوری،
▪ بیکینگ پودر ۳ قاشق چایخوری،
▪ آرد الک شده ۲ و ۱ / ۴ پیمانه
▪ شکر ۱ و ۱ / ۳ پیمانه.
● طرز تهیه:
فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن نموده، آرد را الک نموده به همراه شکر، بیکینگ پودر ورنده پوست پرتقال و وانیل شکری در یک ظرف بزرگ ریخته، وسط آن را گود کرده، روغن مایع و زرده تخم مرغ و آب را در وسط ظرف ریخته و کاملا مواد را مخلوط کنید. سفیده های تخم مرغ را با کرم تار تار با همزن برقی زده تا زمانیکه جای پره های همزن روی آن محو نشود و هنگامیکه ظرف را برمی گردانید نریزد، سپس سفیده را داخل مایه اصلی کرده و با قاشق چوبی یا لیسک با حرکت دورانی آن را زیر و رو کنید و مخلوط نمایید تا یک دست شود. ته قالب پنج پر یا گرد به قطر ۲۵ سانتی متر را کاغذ روغنی انداخته و روی کاغذ را چرب کنید و مایه کیک را در قالب ریخته در پنجره وسط فر قرار دهید و بگذارید به مدت یک ساعت وده دقیقه بماند. سپس کیک را از فر بیرون آورده و بعد از سرد شدن آن را تزئین کنید.
منبع : روزنامه تهران امروز