جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا
کیک کشمشی
شرح حال این غذا:
مواد لازم:
تخم مرغ ۱۰عدد
آرد سفید ۱۲ قاشق سوپخوری
خاکه قند ۲۰۰ گرم
کره ۲۰۰ گرم
بیکینگ پادر دو قاشق چایخوری
گردوی خرد کرده ۳-۲ قاشق سوپخوری
کشمش ریز سیاه ۳-۲ قاشق سوپخوری
مربای خلال پرتقال دو قاشق سوپخوری
دستور تهیه: کره را کمی میزنیم تا نرم شود خاکه قند را کم کم داخل کره میریزیم و خوب مخلوط میکنیم بعد زردههای تخممرغ را دانه دانه در کره میریزیم و مرتب بهم میزنیم و سفیدهها را جداگانه در ظرفی میریزیم زردهها که تمام بیکینگ پادر و ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل و کشمش و گردو و مربا را داخل زرده میریزیم و بعد سفیده را جداگانه آنقدر میزنیم تا کاملا سفت شده بهطوری که از تخممرغ زنی نریزد و کمی از آنرا با زرده مخلوط مینمائیم و آرد را بسرعت داخل مایه ریخته بهحدی که تمام مواد مخلوط شود بهم میزنیم و در آخر کار بقیه سفیده را داخل مایه میریزیم و بهم میزنیم و مایه را در قالب چرب شده آماده آماده میریزیم و قالب را روی اولین پنجره فر بطرف پائین قرار میدهیم و حرارت را ۳۵۰ درجه میکنیم بهمدت یک ساعت کیک باید در فر بماند تا کلملا پف کرده طلائی شود و بعد از شدن آنرا از قالب جدا مینمائیم بدیهی است این کیک نیز مثل تمام کیکها باید در فریکه یک ربع ساعت قبل گرم شده قرار بگیرد.
مواد لازم:
تخم مرغ ۱۰عدد
آرد سفید ۱۲ قاشق سوپخوری
خاکه قند ۲۰۰ گرم
کره ۲۰۰ گرم
بیکینگ پادر دو قاشق چایخوری
گردوی خرد کرده ۳-۲ قاشق سوپخوری
کشمش ریز سیاه ۳-۲ قاشق سوپخوری
مربای خلال پرتقال دو قاشق سوپخوری
دستور تهیه: کره را کمی میزنیم تا نرم شود خاکه قند را کم کم داخل کره میریزیم و خوب مخلوط میکنیم بعد زردههای تخممرغ را دانه دانه در کره میریزیم و مرتب بهم میزنیم و سفیدهها را جداگانه در ظرفی میریزیم زردهها که تمام بیکینگ پادر و ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل و کشمش و گردو و مربا را داخل زرده میریزیم و بعد سفیده را جداگانه آنقدر میزنیم تا کاملا سفت شده بهطوری که از تخممرغ زنی نریزد و کمی از آنرا با زرده مخلوط مینمائیم و آرد را بسرعت داخل مایه ریخته بهحدی که تمام مواد مخلوط شود بهم میزنیم و در آخر کار بقیه سفیده را داخل مایه میریزیم و بهم میزنیم و مایه را در قالب چرب شده آماده آماده میریزیم و قالب را روی اولین پنجره فر بطرف پائین قرار میدهیم و حرارت را ۳۵۰ درجه میکنیم بهمدت یک ساعت کیک باید در فر بماند تا کلملا پف کرده طلائی شود و بعد از شدن آنرا از قالب جدا مینمائیم بدیهی است این کیک نیز مثل تمام کیکها باید در فریکه یک ربع ساعت قبل گرم شده قرار بگیرد.
منبع : روجین سایت مازندران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت سازمان ملل رئیسی مجلس شورای اسلامی رئیس جمهور دولت سیزدهم شورای نگهبان احمد وحیدی قوه قضائیه سید ابراهیم رئیسی مجلس دوازدهم
سیل مشهد هواشناسی پلیس تهران سازمان هواشناسی بارش باران قوه قضاییه شهرداری تهران قتل آموزش و پرورش فضای مجازی
خودرو چین ایران خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا مالیات بازار خودرو مسکن بانک مرکزی دلار سایپا
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سریال سینمای ایران موسیقی سینما همایون شجریان فردوسی شاهنامه
سرعت اینترنت دانشگاه تهران
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین روسیه آمریکا جنگ غزه حماس ترکیه اوکراین نوار غزه طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال تراکتور سپاهان جام حذفی لیگ برتر بازی باشگاه استقلال لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس رئال مادرید
هوش مصنوعی آیفون اپل گوگل عیسی زارع پور سامسونگ تبلیغات دوربین تلفن همراه موبایل
بارداری چای دیابت کاهش وزن زوال عقل سرماخوردگی دندان عقل