یکشنبه, ۱۶ دی, ۱۴۰۳ / 5 January, 2025
مجله ویستا

قوریبه (Ghoraiybah)


قوریبه (Ghoraiybah)
● مواد لازم
▪ یک فنجان کره
▪ یک فنجان شکر الک شده
▪ دو فنجان آرد
▪ نصف قاشق چای خوری پودر هل
▪ ۱۲ عدد بادام (به دلخواه)
▪ زمان لازم: ۳۵ دقیقه
این غذا یک کلوچه سنتی عربی است.
این مقدار مواد برای ۲۴ نفر کافی است.
● طرز تهیه
اجاق را از قبل با ۳۰۰ درجه فارنهایت (۱۵۰ درجه سانتی گراد) روشن کنید.
در یک کاسه متوسط، کره و شکر را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس آرد و پودر هل را به آن بیفزائید تا کاملاً با هم مخلوط شوند. کمی از خمیر را برداشته و در دست به شکل نواری باریک درآورید. سپس دو سر آن را به هم وصل کرده و روی سینی فر بگذارید. تکه ای بادام روی محل اتصال دو سر خمیر گذاشته و کمی فشار دهید. سینی را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر بگذارید، توجه داشته باشید که کلوچه ها باید سفید باقی بمانند و تنها شاید کناره های آن ها طلایی شود. می توانید برای تهیه این کلوچه ها از قالب نیز استفاده کنید.

[بهار نجفی]
منبع : روزنامه ایران