یکشنبه, ۳۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 19 May, 2024
مجله ویستا
شیمی و تکنولوژی نان
تاریخ نشر : ۸۴۰۴۰۱
تیراژ : ۳۰۰۰
تعداد صفحه : ۱۳۶
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۸۵۰۶-۰۳-۵
رده دیویی : ۶۶۴.۷۵۲۳
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
قطع : رحلی
جلد : شومیز
محل نشر : تهران
نویسنده : امانی - سعید
کتاب حاضر دربردارندهی اطلاعاتی است دربارهی آرد، طبقهبندی گندم، درجهی استخراج آرد، صدمه دیدگی گندم، تعیین رسوب آرد، ویژگیهای آرد گندم نانوایی، طبقهبندی آرد، مواد پخت، آنزیمها، آرد مالت، مصرف مالت، روش طولانی تهیه خمیر، تخمیر مرطوب، نم زدن یا اسپری کردن آب، پرس کردن از طریق دستگاه، و مطالبی از این دست.
تیراژ : ۳۰۰۰
تعداد صفحه : ۱۳۶
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۸۵۰۶-۰۳-۵
رده دیویی : ۶۶۴.۷۵۲۳
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
قطع : رحلی
جلد : شومیز
محل نشر : تهران
نویسنده : امانی - سعید
کتاب حاضر دربردارندهی اطلاعاتی است دربارهی آرد، طبقهبندی گندم، درجهی استخراج آرد، صدمه دیدگی گندم، تعیین رسوب آرد، ویژگیهای آرد گندم نانوایی، طبقهبندی آرد، مواد پخت، آنزیمها، آرد مالت، مصرف مالت، روش طولانی تهیه خمیر، تخمیر مرطوب، نم زدن یا اسپری کردن آب، پرس کردن از طریق دستگاه، و مطالبی از این دست.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
رئیس جمهور سیدابراهیم رئیسی سید ابراهیم رئیسی ایران رئیسی بالگرد ابراهیم رئیسی مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم مجلس دولت رسانه
سیل هلال احمر تهران مشهد هواشناسی حوادث سیل مشهد سیلاب سلامت بارش باران آموزش و پرورش خراسان رضوی
خودرو قیمت دلار یارانه دلار قیمت خودرو بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو قیمت طلا مالیات بورس مسکن
نمایشگاه کتاب سینما گردشگری سینمای ایران لیلا حاتمی تلویزیون زری خوشکام علی حاتمی کتاب نمایشگاه کتاب تهران فیلم دفاع مقدس
قرآن ایلان ماسک
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه حماس چین اوکراین نوار غزه لبنان
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال تراکتور بازی مهدی تاج بارسلونا باشگاه پرسپولیس اشکان دژاگه
هوش مصنوعی گوگل هواپیما ناسا آیفون موبایل اپل تبلیغات اینترنت فناوری
سازمان غذا و دارو آلزایمر تجهیزات پزشکی رژیم غذایی کاهش وزن پزشک سلامت روان ویتامین دیابت