جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا
تکنولوژی قند
نویسنده : اسماعیلزادهکناری - رضا
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۰۲/۰۹
رده دیویی : ۶۶۴.۱۱۷
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۸۸
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TP۳۸۲/فلا۵ت۸
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۸۳۲-۴۶-۶
در این کتاب نخست اجزا و خصوصیات شیمیایی تشکیل دهنده گیاه چغندر قند تشریح شده سپس همراه با تصاویر متعدد درباره تکنولوژی, مراحل و روشهای تبدیل این گیاه به قند توضیح داده میشود' .حمل چغندر قند به کارخانه', 'روش نگهداری چغندر قند', 'مراحل تمیز کردن و شستشوی چغندر قند', 'تهیه خلال و استخراج عصاره از چغندر قند', 'شربتگیری از چغندرهای فاسد', 'روشهای تصفیه شربت 'و 'قندگیری از ملاس به روش استفن 'و 'تولید قند کله و حبه ' از جمله مراحل مورد بحث هستند در صفحات پایانی مجموعه سوالات آزمون کارشناسی ارشد و سوالات مهم تشریحی تکنولوژی قند, به منظور مطالعه دانشجویان صنایع غذایی به طبع رسیده است .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست