جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا
تکنولوژی قند
نویسنده : اسماعیلزادهکناری - رضا
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۰۲/۰۹
رده دیویی : ۶۶۴.۱۱۷
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۸۸
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TP۳۸۲/فلا۵ت۸
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۸۳۲-۴۶-۶
در این کتاب نخست اجزا و خصوصیات شیمیایی تشکیل دهنده گیاه چغندر قند تشریح شده سپس همراه با تصاویر متعدد درباره تکنولوژی, مراحل و روشهای تبدیل این گیاه به قند توضیح داده میشود' .حمل چغندر قند به کارخانه', 'روش نگهداری چغندر قند', 'مراحل تمیز کردن و شستشوی چغندر قند', 'تهیه خلال و استخراج عصاره از چغندر قند', 'شربتگیری از چغندرهای فاسد', 'روشهای تصفیه شربت 'و 'قندگیری از ملاس به روش استفن 'و 'تولید قند کله و حبه ' از جمله مراحل مورد بحث هستند در صفحات پایانی مجموعه سوالات آزمون کارشناسی ارشد و سوالات مهم تشریحی تکنولوژی قند, به منظور مطالعه دانشجویان صنایع غذایی به طبع رسیده است .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران سازمان ملل یمن دولت رئیسی وزیر کشور مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم تعطیلی شنبه ها قوه قضائیه رئیس جمهور شورای نگهبان
مشهد بارش باران تهران پلیس خراسان رضوی سازمان هواشناسی سیل مشهد قوه قضاییه شهرداری تهران قتل آموزش و پرورش فضای مجازی
بازار خودرو مسکن وام ازدواج قیمت دلار خودرو قیمت طلا مالیات قیمت خودرو تعطیلی شنبه بانک مرکزی دلار ایران خودرو
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سریال سینمای ایران همایون شجریان فردوسی شاهنامه
سرعت اینترنت دانشگاه تهران
رژیم صهیونیستی غزه روسیه فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس چین ترکیه اوکراین نوار غزه طوفان الاقصی
فوتبال تراکتور جام حذفی استقلال پرسپولیس سپاهان لیگ برتر بازی باشگاه استقلال لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس رئال مادرید
هوش مصنوعی آیفون اپل گوگل عیسی زارع پور سامسونگ تبلیغات دوربین تلفن همراه
بارداری چای خواب دیابت کاهش وزن چاقی زوال عقل