یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا
سوپ اسفناج
مواد لازم:
عصاره مرغ گالینابلانكا:۳ عدد
آب:یك و نیم لیتر
ورمیشل سوپ:۱۰۰ گرم
اسفناج شسته، پاك شده و خردشده:۳۵۰ گرم
زرده تخم مرغ زده شد:۲ عدد
فلفل:به مقدار لازم
دستور تهیه:
ابتدا در یك قابلمه بزرگ آب را جوش آورده و عصارههای مرغ را در آن حل میكنیم، سپس اسفناج و ورمیشل را افزوده و به مدت ده دقیقه روی حرارت ملایم هم میزنیم تا جوش آید.آنگاه زیر سوپ را خاموش كرده و ظرف را كنار میگذاریم و ماهیتابه تفلون را كمی چرب كرده و زرده تخم مرغ را كف آن پخش و حرارت را ملایم میكنیم تا تخم مرغ ببندد.سپس با قالب دلخواه، آن را قالب زده و سوپ را در ظرف كشیده و سطح آن را با زردههای تخم مرغ تزیین كرده و میل میكنیم.
منبع : سایت تخصص بانوان یزد
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست