جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

سالاد پنج رنگ


سالاد پنج رنگ
● مواد لازم برای چهار نفر
▪ سه عدد خیار متوسط
▪ یک عدد پیاز قرمز کوچک
▪ یک فنجان زیتون سیاه
▪ نصف فنجان پنیر فتا
▪ یک و نیم فنجان گوجه فرنگی خرد شده
▪ یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
▪ سه برگ اسفناج یا چند برگ بزرگ شاهی
▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه
● طرز تهیه
ابتدا خیارها را به خوبی شسته و سپس آنها را با پوست خرد کنید.
پیاز را پوست گرفته و به خوبی ریز کرده و پنیر فتا را به مکعب های کوچک درآورید.
گوجه فرنگی ها را در اندازه خیار برش داده و سپس تمام مواد را درون کاسه ای ریخته و با نوک چنگال به آرامی هم بزنید. سپس برگ های خرد شده جعفری را به آن اضافه کرده و به میزان دلخواه نمک و فلفل به آن بپاشید، هسته زیتون را خارج کرده کنار کاسه را با برگ های شاهی یا اسفناج تزئین کنید.

ماهرخ جواهری
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید