پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

سالاد هویج و پرتقال


سالاد هویج و پرتقال
● مواد لازم برای ۴ نفر
▪ ۴۵۰ گرم هویج
▪ دو عدد پرتقال بزرگ
▪ یک قاشق مربا خوری روغن زیتون
▪ دو قاشق مربا خوری آب پرتقال
▪ کمی شکر
▪ دو قاشق مربا خوری پسته خرد شده
▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه
● طرز تهیه
هویج را شسته و پوست بگیرید. سپس با رنده بزرگ آنها را رنده کنید.پرتقال ها را پوست گرفته و پوست هر پره را از آن جدا کرده و مغز پرتقال را درون کاسه بریزید.
درون کاسه ای کوچک روغن زیتون و آبلیمو اضافه کرده و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل بیفزایید و کمی شکر به آن اضافه کنید.
در کاسه ای بزرگ هویج های رنده شده را با پرتقال مخلوط کرده و از مخلوط تهیه شده درون کاسه روی آن بریزید و با پسته های خرد شده سالاد را تزئین کنید.

ماهرخ جواهری
منبع : روزنامه ایران