سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
تحمل سختیها - Bite The Bullet
سال تولید : ۱۹۷۵
کشور تولیدکننده : آمریکا
محصول : ریچارد بروکس
کارگردان : بروکس
فیلمنامهنویس : بروکس
فیلمبردار : هاری استرادلینگ جونیر
آهنگساز(موسیقی متن) : الکس نورث
هنرپیشگان : جین هاکمن، کندیس برگن، جیمز کابرن، بن جانسن، ایان بانن، جان مایکل وینسنت، رابرت دانر، پل استوارت، ماریو آرتیگا و رابرت هوی.
نوع فیلم : رنگی، ۱۳۱ دقیقه.
«سام کلیتنِ» کابوی (هاکمن) از سوی گلهدار ثروتمند، «ج.ب. پارکر» (استوارت) مأمور میشود تا اسب ممتاز و برنده او را در مسابقه استقامت اسبدوانی در طول غرب براند. با وجود شور و شوق یار قدیمیاش، «لوک ماتیوز» پولپرست (کابرن)، «کلیتن» نسبت به این مسابقه بیعلاقه است، با این حال مثل دیگر رقبایش در خط مسابقه قرار میگیرد. غیر از «ماتیوز»، دیگر شرکت کنندگان عبارتند از: پیرمردی معروف بهنام «آقا» (جانسن)؛ «کاربو» (وینسنت)، جوانی بیتجربه که در پی کسب اعتبار و شهرت است؛ «نورفوک» (بانن)، مردی انگلیسی؛ تنها زن گروه، «خانم جونز» (برگن) که به پول جایزه برای کمک به شوهر زندانیاش نیاز دارد و یک مکزیکی (آرتیگا). در اوایل کار، «کلیتن» و «خانم جونز» دندان خراب «مکزیکی» را «تعمیر» میکنند، بعدتر «کلیتن»، جان «خانم جونز» را از دست دو راهزن نجات میدهد. وقتی «آقا» از اسب به زمین میافتد، «کلیتن» او را به اردوگاه میآورد و تا زمان مرگش در کنار او میماند. به هنگام عبور پُرخطر از یک صحرا، «کلیتن» از تجربههایش در جنگ با کوبا و نحوه آشنائی با همسر کوبائیاش میگوید. سپس «کاربو» را مجبور به دفن کردن اسب مردهاش میکند. «کلیتن» پیشنهاد «ماتیوز» را مبنی بر اینکه اجازه دهد او برنده شود در عوض پول جایزه را قسمت کنند، رد میکند. در اینجا هر دو مرد وقتی از بین گروهی زندانی میگذرند، اسبهایشان را از دست میدهند؛ اما «خانم جونز» که امیدوار است زندانیها بتوانند برای فرار شوهرش به او کمک کنند، باز میگردد و برای باز پس گرفتن اسبهایشان به «کلیتن» و «ماتیوز» کمک میکند. مسابقه دوباره شروع میشود و به هنگام رسیدن به خط پایان، «کلیتن» از اسبِ خسته و از رمق افتادهاش پائین میآید و به سوی خط پایانی حرکت میکند. «ماتیوز» نیز به او میپیوندد و هر دو با هم از خط پایان عبور میکنند.
* وسترنی حماسی که در آن مسابقه استقامت اسبدوانی عرصه نمایش شجاعت و پایداری است. بروکس آشکارا میخواسته که با مواد خام و قدیمی سینمای وسترن پرداختی نو ارائه دهد. با اتکا به این اندیشه که نه بردن بلکه شرکت در بازی اهمیت دارد. در نتیجه فیلم بهرغم حضور هاکمن در نقش کابوی جوانمرد، فاقد قهرمانگرائی معمول است و مایههائی از رفاقتهای مردانه و ارزشهای اخلاقی رو به زوال هم دارد که در رابطه هاکمن / کابرن نمود مییابد. فیلمبرداری پاناویژن استرادلینگ جونیر در لوکیشنهائی باشکوه با استادی صورت گرفته است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست