دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مجله ویستا
ابزار سبزی آرایی
گروه ۱
۱. قاشق توپی ( برای خالی كردن داخل سبزی ها و میوه ها )
۲. ورقه كن فنری ( برای فنری كردن سبزی ها )
۳. كاتر دوطرفه ( برای فنری كردن سیب زمینی و هویج و ...)
۴. مجموعه اسكنه ها ( برای حكاكی به صورت U و V و زیگزاگ)
۵. مجموعه قالب ها ( برای طراحی سبزی ها و میوه ها)
گروه۲
چاقوهای شماره ۱تا ۳ (برای حكاكی شیارهای مختلف )
چاقوهای شماره ۴ تا ۶ (برای خارج كردن داخل سبزیجات )
چاقوی شماره ۷ (برای ایجاد شیار مستقیم و كنده كاری )
گروه۳
رنده شماره ۱ تا ۳ (برای درست كردن رشته های بلند و نازك از كدو، پنیر و سیب زمینی )
چاقوی دندانه دار شماره ۴ ( برای بریدن و ورقه كردن )
وسیله شماره ۵ ( برای فرم دادن به هویج و خیار و ...)
پوست كن دوطرفه ( برای پوست كندن میوه ها و سبزیجات )
گروه۴
چاقوی شماره ۱ (برای ورقه كردن گوشت ها یا میوه های بلند)
چاقوی شماره ۲ (برای بریدن و ورقه كردن)
چاقوی شماره ۳ تا ۵ (برای خرد كردن و بریدن )
چاقوی شماره ۶ (ساطور- برای بریدن و خرد كردن )
منبع : سایت تخصص بانوان یزد
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست