سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا
خاصیت نمک
كاهش مصرف سدیم، درصد مرگ و میرهای ناشی از بیماری ها در اثر فشارخون بالا را پایین می آورد. عموم مردم باید كاهش مصرف نمك را به عنوان یك اصل در برنامه غذایی خود رعایت كنند. اگر غربی ها مصرف روزانه نمك (كه ۴۰ درصد از سدیم تشكیل شده است) را به نصف قاشق چایخوری تقلیل می دادند، میزان حملات قلبی ۲۲ درصد و بیماری های عروقی ۱۶ درصد كاهش می یافت. این كار مفید تر از مصرف داروهای پایین آورنده فشارخون است. كم كردن مصرف نمك تا حدنصف قاشق چایخوری در افراد بالاتر از ۵۰ سال، فشارخون ماكزیمم را تا ۵میلیمتر جیوه پایین می آورد كه این رقم برای افراد مبتلا به فشارخون ۷ تا ۸ میلیمتر جیوه است.
منبع : روزنامه ایران
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس دولت سیزدهم اصغر جهانگیر خلیج فارس دولت لایحه بودجه 1403 شورای نگهبان حجاب مجلس یازدهم
تهران هواشناسی قوه قضاییه آموزش و پرورش سیل شهرداری تهران فضای مجازی سلامت شورای شهر تهران پلیس قتل سازمان هواشناسی
خودرو قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو سایپا کارگران ایران خودرو دلار بازار خودرو چین مالیات بانک مرکزی
تلویزیون سریال سینمای ایران رسانه سینما دفاع مقدس تئاتر موسیقی فیلم رسانه ملی بازیگر کتاب
سازمان سنجش
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه روسیه عربستان ترکیه اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان تراکتور باشگاه استقلال تیم ملی فوتسال ایران فوتسال بازی باشگاه پرسپولیس وحید شمسایی لیگ برتر
هوش مصنوعی اینترنت ناسا تبلیغات اینستاگرام فناوری همراه اول ماه گوگل اپل آیفون ایرانسل
داروخانه ویتامین کاهش وزن دیابت خواب طول عمر چاقی سلامت روان فروش اینترنتی دارو بارداری