شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

سوپ چغندر


سوپ چغندر
● مواد لازم
▪ هشت فنجان آب گوشت
▪ ۴۵۰ گرم گوشت ریز شده
▪ یک عدد پیاز بزرگ خرد شده
▪ چهار عدد چغندر بزرگ
▪ چهار عدد هویج خرد شده
▪ یک عدد سیب زمینی بزرگ خرد شده
▪ دو فنجان کلم خرد شده
▪ سه چهارم فنجان شوید
▪سه قاشق مربا خوری سرکه
▪ یک فنجان خامه ترش
▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه
● طرز تهیه
چهار فنجان از آب گوشت را با گوشت های ریز شده و پیاز در قابلمه ای ریخته و روی حرارت قرار دهید.پس از به جوش آمدن زیر قابلمه را کم کرده و صبر کنید تا برای یک ساعت و نیم تا دو ساعت با هم پخته و نرم شود.
سپس بقیه آب گوشت را روی سیب زمینی، چغندر و هویج ریخته و برای نیم ساعت صبر کنید تا پخته شود.
مواد درون قابلمه اول را در مخلوط کن بریزید تا کاملاً یکدست شود. سپس کلم را با نیمی از شوید در قابلمه بریزید تا برای ۱۵ دقیقه بپزد.به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل و سرکه اضافه کنید و سپس مواد درون قابلمه دوم را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا چند جوش بزند. مواد را در ظرف مناسبی بریزید و با خامه ترش و باقیمانده شوید آن را تزئین کنید.
ماهرخ جواهری
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید