پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

سوپ بر کشایر


پیاز  :   ۱ عدد
آرد سفید  :   ۱ قاشق سوپخوری
کره  :   ۱ قاشق سوپخوری
فلفل  :   ۱ عدد
برگ دهمست  :   ۱ عدد
رب گوجه فرنگی  :   ۲ قاشق سوپخوری
نمک  :   ۱ قاشق مربا خوری
فلفل سفید  :  ۰.۴ قاشق مربا خوری
آب  :   ۲ فنجان
شکر  :   ۲ قاشق سوپخوری
خامه  :   ۰.۵ فنجان
ذرت زرد آب پز  :   ۱ فنجان
کلم پیچ قرمز  :   ۴ عدد


پیاز و کره را مدت پنج دقیقه پخته و آن را دائم هم بزنید . برگ دهمست ، فلفل دانه و آرد را به آن مخلوط کرده مدت دو دقیقه بپزید.
سس رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل و آبجوش را در آن ریخته باز مدت بیست دقیقه هم بزنید.
ذرت را اضافه کرده ده دقیقه دیگر بپزید و آن را از پوره صافکنی بگذارانید.
قبل از کشیدن، زرده تخم مرغ و خامه را مختصری زده و رویش بریزید.