چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
سبزی پلو
● مواد لازم :
▪ برنج یك كیلوگرم
▪ سبزیپلو (تره - جعفری -گشنیز - شوید و كمی شنبلیله) یك كیلوگرم
▪ گوشت ماهیچه بدون استخوان نیم كیلوگرم
▪ پیاز متوسط یك عدد
▪ روغن ۲۵۰ گرم
▪ نمك به مقدار مورد نباز
● طرز تهیه :
ابتدا سبزیها را پاك كنید و خوب بشوئید. بهتر است سبزیها را در ظرف پرآبی بریزید و پس از شستن آنها را از روی آب بگیرید. سبزی را آبكش كنید تا آب آن كاملا گرفته شود.
گوشتها را خرد كنید و همراه پیاز خرد شده و دو لیوان آب بپزید. برنجی را كه قبلا خیس كردهاید همانند طرز تهیه پلوی ساده بپزید و آبكش كنید. چون زمان دم كشیدن سبزیپلو به دلیل پخته شدن سبزی آن كمی بیشتر است, برنج را كمی زودتر از روی آتش بردارید و آبكش كنید. سبزیها را خرد كنید.
مقدار كمی آب و روغن در قابلمه بریزید و برنج را با كفگیر در آن ریخته, گوشتهای پخته شده را به همراه سبزی خرد شده در لابلای برنجها قرار دهید. پس از گذشت چند دقیقه از قرار دادن قابلمه روی حرارت متوسط و بخار دادن برنج, روغن را ذوب كنبد وروی برنج بریزید. برنج را به مدت یك ساعت دم كنید. سبزیپلو را بدون گوشت نیز میتوان پخت.
منبع : میکرو فارس
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست