چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
وضعیت میکروبی فرآوردههای دریایی شور و دودی
در فرایند شور کردن ماهی قسمتی از آب موجود در بافت ماهی را خارج و نمک را جانشین میسازند، این عمل ممکن است با قرار دادن ماهی در لایههای نمک خشک یا در آب نمک انجام گیرد. بسته به روش مورد استفاده و مدت آن، مقدار نمک در فرآوردهها دریایی شور از یک تا ۲۰درصد یا بیشتر در ماهی خشک که کاملا نمک سود است متغیر میباشد.ماهیهایی که نمک کمتری دارند برای دود دادن مورد استفاده قرار میگیرند. دودی کردن ماهی و سایر فرآوردههای دریایی به چند منظور انجام میشود.
اگر چه دود دادن یک روش سنتی نگهداری ماهی است ولی طعم و مزه مخصوص و مشخصی به آن میدهد. دود دادن باعث افزایش قابلیت نگهداری فرآورده میشود. انواع مختلفی از فرآوردههای دریایی به صور مختلفی دودی میشوند و بسته به حرارت مورد استفاده در زمان دود دادن، دود سرد یا گرم، مقدار نمک و زمان دود دادن یا خشک کردن آنها را تقسیم بندی میکنند. در نتیجه توزیع باکتریها در فرآوردههای دریایی دودی دارای تنوع زیادی است. فرآوردههای دودی که در حرارت برشته میشوند ممکن است حاوی ارگانیزمهای مقاوم به گرما مانند باسیل، میکروکک و مخمرها باشند.از ماهیهایی که حرارت دودی کردن آنها ملایمتر است میتوان میکروارگانیزمهای گرم منفی و پسودومونالس، موراکسلا، اسنیتوباکتر را نیز جدا نمود
منبع : واحد مرکزی خبر
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست