شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

خیار


خیار
● ترکیبات شیمیایی خیار
آب - پروتئین - چربی - کلسییم - آهن -فسفر -پتاسیم - منیزیم - قند- گوگرد - کلر و ویتامینهای ( آ - A ) (ب۱-B ۱) (ب۲-B ۲) (پ پ - P P ) (ث-C) ( ب ۶ - B ۶ ) و ( ای - E )
● خواص دارویی - غذایی
بخاطر داشتن املاح مدنی زیاد در رژیم های لاغری و برای تخلیه سموم بدن آن را تجویز مینمایند.
چنانچه خیار کوچکتر و با پوست خورده شود هم هضم آن آسانتر وهم خواص آن بیشتر میباشد و هم به نفخ معده دچار نمیشوید.
به علت داشتن سیلیکون و گوگرد زیاد باعث رشد مو میشود.
آب خبار پوست صورت را نرم و شفاف مینماید.
خوردن خیار برای رفع تشنگی و پاک کردن کبد و زیاد شدن ادرار و بیرون کردن سنگهای مثانه و کلیه مفید میباشد.
آب خبار و خود خیار زردی یا یرقان را درمان میکند.
به علت دفع اسید اوریک از بدن رماتیسم را نیز تخفیف میدهد.
یبوست را بر طرف کرده و در تقویت قوای جنسی مفید است.
نوشیدن آب خیار اکثر تبهای شدید را از بین میبرد.
به دلیل داشتن پتاسیم فراوان برای تنظیم فشار خون مفید است.
به علت داشتن بک ماده قوی ارتجاعی عضلات را زیاد میکند.
خیار به دلیل داشتن گوگرد معده را ضد عفونی کرده و در درمان امراض حصبه ای و میکربهای معده است.
بوییدن خیار شدت هیجان - غصب - شهوت و تا حدی لرزش اندام را تخفیف میدهد و حتی برای درمان سر درد نیز مفید میباشد.
آب خیار برای جبران ضعف ناشی از اسهال بسیار مفید میباشد.
ترکیب خیار حلقه حلقه شده وخیس شده در شیر برای معالجه جوش های فرمز پوست موثر میباشد.
برای تسکین خارش پوست گوشت خیار را کوبیده به صورت ضماد بر پوست بگذارید و چند مرتبه این کار را تکرار نمایید.در این مواقع خوردن خیار هم توصیه میشود.
● تذکر
خیار میوه ای لذیذ است و ضد عطش ولی چون دیر هضم میباشد بهتر است در خوردن آن زیاده روی ننمایید.
کسانی که سرد مزاج هستند بهتر است خیار را با کمی عسل یا خرما تتاول نمایند.
اشخاصی که دارای معده و روده حساس هستند در خوردن آن احتیاط نمایند.
مصرف خیار در ناراحتی های دستگاه گوارش - زخم معده و اثنی عشر مضر میباشد.
منبع : سایت کامتونت


همچنین مشاهده کنید