شنبه, ۱۷ آذر, ۱۴۰۳ / 7 December, 2024
مجله ویستا
بادمجان ، جوجه گیاهی
بادمجان یكی از خوراكیهایی است كه خاصیتهای زیادی دارد . بنابر این هركس مناسب با وضعیت خود باید از آن استفاده كند یا این كه آن را نخورد .
اكنون خاصیتهای بادمجان را بخوانید :
۱- از نظر غذایی ، نیروی زیادی ندارد به همین دلیل در رژیم لاغری از آن استفاده میشود .
۲- اگر به خوردن بادمجان حساسیت دارید مصرف نكنید .
۳- بادمجان معده را تقویت میكند .
۴- بهترین نوع بادمجان ، قلمی ، بدون تخم و رسیده است . به دلیل داشتن گوشت زیاد و نداشتن تخم بعضی قدیمیها ، به بادمجان خوب ، جوجه گیاهی میگفتند !
۵- قبل از پختن بادمجان ، چند شكاف در آن درست كنید ، روی آن نمك بریزید و در آب سرد بچینید . مدتی بعد آب سیاه و تند آن را عوض كنید تا هم سم آن گرفته شود و هم خوشمزهتر شود .
۶- بادمجان را با روغن بودار سرخ نكنید . اگر روغن نباتی بیبو نیست ، با كمك پیاز و سیر آن را خوشبو كنید .
۷- اگر چربی شما بالاست ، خودتان را به آبپز آن عادت بدهید .
۸- خوردن بادمجان ، بوی عرق بدن را از بین میبرد .
۹- اگر شما از كسانی هستید كه دستهایتان همیشه عرق میكند . از آب سیاه پوست بادمجان استفاده كنید .
كوبیده پوست را در دست بگیرید یا دست خود را مدتی در جوشانده گرم آن بگذارید .
منبع : سایت زنان
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست