یکشنبه, ۲۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 16 June, 2024
مجله ویستا
اینگونه بپزیم!
پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود میبخشد، بلکه میتواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد.
برای مثال، گوشت سفت چنانچه با روش مناسبی طبخ شود، نرمتر میشود و این عمل جویدن و هضم آن را آسانتر میکند.
همچنین در عمل پخت تغییراتی در میزان مواد مغذی موجود در ماده غذایی رخ میدهد که این تغییرات بستگی زیادی به روش پخت و حالت فیزیکی ماده غذایی دارد. عواملی که در کاهش مواد مغذی موثر هستند، شامل این موارد است:
- عملیاتی که قبل از پختن، روی ماده غذایی انجام میشود
- مدت زمان پخت ماده غذایی
- مقدار مایع مورد استفاده برای طبخ ماده غذایی
- مدت زمانی که غذا داغ نگه داشته میشود یا در معرض هوای آزاد قرار میگیرد تا مصرف شود.
روشهای حرارت مرطوب
در روش پخت با حرارت مرطوب درجه حرارت نسبتاً کم است، بنابراین تخریب مواد مغذی توسط حرارت زیاد صورت نمیگیرد، ولی زمان پخت در چنین درجه حرارتهایی کمی طولانی است و این امر منجر به وارد شدن مقدار زیادی از مواد مغذی محلول در آب به داخل مایع مورد استفاده برای طبخ میشود.
منبع : روزنامه تهران امروز
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ویزای تضمینی ایتالیا کانادا
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران حمید نوری سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم علیرضا زاکانی قالیباف محمدباقر قالیباف مصطفی پورمحمدی
تهران قتل هواشناسی سیل آموزش و پرورش شهرداری تهران جاده چالوس سیلاب چالوس وزارت بهداشت سازمان هواشناسی پلیس
خودرو همستر کامبت عید قربان ایران خودرو دولت سیزدهم قیمت دلار قیمت خودرو یارانه قیمت طلا چین مسکن حقوق بازنشستگان
فضای مجازی دعای عرفه تلویزیون رسانه ملی سینمای ایران سینما دفاع مقدس صدا و سیما جواد عزتی سریال موسیقی بازیگر
دانش بنیان مایکروسافت
روسیه رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه آمریکا اوکراین حزب الله لبنان عراق لبنان یمن
فوتبال یورو 2024 پرسپولیس استقلال سپاهان مس رفسنجان لیگ برتر فدراسیون فوتبال باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتبال ایران جواد نکونام جام ملت های اروپا
تلگرام هوش مصنوعی ایلان ماسک ناسا سامسونگ اپل گوگل توییتر تجهیزات پزشکی
کاهش وزن سنگ کلیه آلزایمر زیبایی فشار خون پیری