پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
مجله ویستا
مصرف چای سبز مانع از ابتلا به سرطانها می شود
چای به ویژه چای سبز دارای ترکیباتی با عنوان ترکیبات تانن و آنتی اکسیدانها است که با مصرف آن ، مانع از ابتلای فرد به سرطانها می شود.
دکتر سید علی کشاورز ، متخصص تغذیه افزود: فواید چای سبز در مقایسه با چای سیاه و قرمز بسیار بیشتر ، قوی تر و غنی تر است و دارای ترکیبات گیاهی آنی اکسیدان است که می تواند از بروز بیماریهای قلبی و عروقی و برخی سرطان ها پیشگیری کند.
وی اظهار داشت: برخی دیگر از انواع جای به ویژه چای سیاه نیز حاوی مواد مفیدی نظیر فلور است که با ورود به بدن از طریق مصرف چای باعث استحکام دندان ها و استخوان های بدن خواهد شد.
این متخصص تغذیه تصریح کرد: با وجود مزایایی که مصرف چای دارد باید طی روز به میزان مناسبی نظیر ۳ تا ۴ فنجان مصرف شود که آن هم باید از چای به شیوه رقیق استفاده شود چرا که نوع غلیظ آن می تواند باعث عوارضی برای مصرف کننده در آینده شود.
وی اظهار داشت: مصرف تعداد مناسب چای کم رنگ به واسطه میزان کافئین در آن می تواند باعث رفع خستگی در افراد مصرف کننده شود ضمن اینکه خاصیت ضد سرطانی هم دارد اما نباید در مصرف چای طی روز افراط کرد.
منبع : مرکز اصلاح دید نور
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست