سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
دم مسیحایی آقا
«گفتمان عمومی دولت اینهاست؛ به طور خلاصه: زندهکردن و بازسازی برخی خصوصیات جوهری انقلاب و منطق امام؛ و مقابله با کسانی که میخواستند این ارزشها و این مفاهیم اساسی را منسوخ کنند، یا از بین ببرند، یا ادعا میکردند که منسوخ شده و از بین رفته؛ این چیز باارزشی است. این خصوصیت دوم و امتیاز دومی است که در این دولت هست. امتیاز سوم هم روحیه مردمی و خاکی این دولت است؛ این هم خیلی باارزش است؛ این را قدر بدانید.»
در روزها و هفتههای اخیر میزان حملات علیه دولت نهم از سوی مخالفان و برخی گروه های اصولگرا به نحو فزاینده ای افزایش پیدا کرده بود. فضای مذکور در اثر برخی اشتباهات دولت و متعاقب آن، سواستفاده وبزرگنمایی عجیب، توپخانه سنگین تخریب رسانهای مخالفان را با هدف القای ناکارآمدی دولت به راه انداخت.
در چنین وضعیتی، سخنان رهبر معظم انقلاب روحی دوباره در کالبد خسته جریان ارزشی و اصولگرایان صادق دمید. تأکید صریح، روشن و بدون هیچ مجامله ی معظم له در حمایت ویژه و خاص از دولت و بیان دلایل آن، حجت را بر همگان، اعم ازطرفداران و مخالفان دولت، تمام کرد.
▪ در مروری بر فرمایشات ایشان، نکات زیر محل تأمل بیشتری دارد:
۱) با توجه به انجام این دیدار در سال پایانی دوره اول دولت، بسیاری از سیاستمداران و کسانی که تحولات سیاسی را دنبال مینمایند منتظر بودند با توجه به نوع نگاه و جمعبندی رهبر معظم انقلاب از فعالیتهای سه ساله دولت، علیالخصوص با توجه به اتفاقات اخیر، درمورد آینده این دولت، انتخابات ریاست جمهوری بعدی و مهمتر از همه، نحوه آرایش نیروهای سیاسی در درون جریان اصولگرایی را به قضاوت و تحلیل بنشینند.
رهبر فرزانه انقلاب هم فارغ از جایگاه رفیع رهبری و امامت امت، به عنوان کیس ترین و پیشکسوتترین سیاستمدار انقلاب اسلامی، با علم کامل به چنین انتظاری، این سخنان را ایراد فرمودند.
از این رو، با رفع نگرانی احتمالی دوستان جریان اصولگرا از کارآمدی، صحت اهداف و موثر بودن فعالیت های دولت، آنان باید با خروج از فضای رقابت های انتخاباتی، به فکر همکاری و همراهی بیشتر با دولت باشند. طبیعی است از این پس، بدنه جریان اصولگرا، تضعیف و تخریب دولت از طرف این گروه ها را در تباین آشکار با نگاه ولی امر تلقی خواهند نمود.
۲) نکته دیگری که در فرمایشات معظم له بود، ناراحتی صریح ایشان از عملکرد برخی مسئولان و منسوبین آنها در دولتهای گذشته در روگردانی از گفتمان انقلاب اسلامی و تقدیر از دولت در توقف روند نفوذ غرب باوری و غربزدگی در بدنه مجموعههای دولتی بود.
«روند غربباوری و غربزدگی را که متأسفانه داشت در بدنه مجموعههای دولتی نفوذ میکرد، متوقف کردید؛ این چیز مهمی است. حالا یک عدهای در جامعه، ممکن است به هر دلیلی شیفته یک تمدنی یا یک کشوری باشند؛ اما این وقتی به بدنه مدیران انقلاب و مجموعههای انقلاب نفوذ میکند، چیز خیلی خطرناکی میشود. این دیده میشد؛ خب، جلویش گرفته شد.گرایشهای سکولاریستی - که متأسفانه باز داشت در بدنه مجموعه مدیران کشور نفوذ میکرد - جلویش گرفته شد. نظام انقلابی، بر مبنای دین و بر مبنای اسلام و بر مبنای قرآن شکل گرفته و به همین دلیل از حمایت میلیونی این ملت برخوردار شده و جانهایشان را کف دستشان گرفتهاند و جوانهایشان را به میدانهای خطر فرستادهاند؛ آن وقت مسئولان یک چنین نظامی دم از مفاهیم سکولاریستی بزنند؟! «یکی بر سر شاخ و بن میبرید»؛ یعنی خودشان بنشینند و بنا کنند بنِ این مبنا و قاعده را کلنگ زدن! خیلی چیز خطرناکی بود. خب، الحمدللَّه اینها جلویش گرفته شد.»
پیام روشن این موضع شفاف، پرهیز مجموعه نظام از بازگشت دوباره مروجان و شیفتگان غرب و مخالفان گفتمان انقلاب اسلامی به صحنه اداره کشور می باشد. بر دوستداران واقعی انقلاب و نظام فرض است که با تأسی به این موضعگیری روشن، در افشای عملکرد جریان سکولار و غربزده که حاکمیت آن در سالهای گذشته خسران و زیانهای جبران ناپذیری را در همه عرصههای حیاتی کشور به خصوص در حوزه فرهنگ و اندیشه وارد نمود، کوتاهی ننمایند. اشتباه بزرگی که در طیماههای اخیر، برخی از دوستان اصولگرا در همنوایی با جریان سکولار و التقاطی در بزرگنمایی اشتباهات دولت مرتکب شدند، دام بزرگی است که گرفتاری دوباره در آن، آرزوی جریان منحرف در اغفال جامعه از عملکرد به شدت منفی آنها در دوره حاکمیتشان میباشد.
۳) نکته دیگر در فرمایشات معظمله، نصایح حکیمانه و پدرانه ایشان به آقای رئیسجمهور و اعضای دولت در رعایت بیچون و چرای قانون، نظارت دقیق بر زیر مجموعه ها، پیگیری مصوبات، تعامل با قوای دیگر و نخبگان، اطلاعرسانی درست و هنرمندانه از فعالیتها و توجه به علم و نوآوی و تاکید ویژه بر حوزه فرهنگ بود. هر کدام از این موارد نیازمند توضیح و تبیین گسترده ای است اما اخرین نکتهای که معظم له بر آن اشاره کردند پرهیز از قرا گرفتن در موضع تهمت و یا دادن بهانه به دست بهانهگیریان برای تخریب فعالیتهای دولت است. اشاره تلویحی معظمله در این خصوص باید به صورت جدی در دستور کار مدیران خدمتگذار دولت قرار گیرد. طبیعی است به کار بردن عبارت نامناسب حتی با نیت خیر و یا یک انتخاب نامناسب، در جو مسموم رسانهای فعلی، دولت را آماج حملههای ناجوانمردانه زیادی خواهد کرد. پس دولتمردان، باید ضمن اجتناب از تأثیرپذیری از جریان تند تخریب و اصلاح برخی اشتباهات، به شفافسازی چهره تخریب گرانی که به فرمایش مقام معظم رهبری هدف اصلی آنها تهاجم به انقلاب و نظام اسلامی است، کمک نمایند. انشاالله
محمد مهدی اسماعیلی
منبع : رجا نیوز
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست