سه شنبه, ۲۰ شهریور, ۱۴۰۳ / 10 September, 2024
مجله ویستا
قناعت کشتی فرنگی به ۵ سهمیه المپیک
کشتی فرنگی با تمام حرکت رو به رشدی که در سالیان گذشته طی کرده و مدالهای باارزشی که از آوردگاه جهانی به ارمغان آورده، اما همچون ادوار گذشته با ترکیبی ناقص در بازیهای المپیک حاضر میشود. گرچه کشتی فرنگی ایران هیچ گاه در مسابقههای المپیک با ترکیب کامل شرکت نداشته، اما شرایط کنونی با توجه به حمایت و پشتیبانی فدراسیون و توانمندی روزافزون فرنگیکاران توقعات را برای افزایش سهمیه و کامل شدن ترکیب تیم ملی کشتی فرنگی در پکن دوچندان بالابردهاست.
کشتی فرنگی ایران که طی ۲ دوره گذشته مسابقههای قهرمانی آسیا، اقتدار و آقایی خود را به رخ تمامی حریفان قاره کشیده است، در کسب سهمیه المپیک نشان داد فاقد توانمندی و کارایی لازم در همه اوزان هفتگانه است.
به عبارتی، تیم ملی کشتی فرنگی در ترکیب خود یک دوگانگی محسوس دارد که نشانگر نوعی اختلاف سطح کیفی و فنی میان ملیپوشان فرنگیکار است.
کشتی فرنگی در شرایطی که در آوردگاه سخت و دشوار جهانی باکو با کسب ۳ سهمیه حتی از کشتی آزاد هم پرتوانتر و کارسازتر نشان داد، در رقابتهای گزینشی به دلیل عملکرد ضعیف دیگر نفرات، نتوانست برتری سهمیهای خود را نسبت به کشتی حفظ کند.
دستیابی فرنگیکاران ایرانی به ۳ مدال جهانی مسابقههای ۲۰۰۷ باکو غیر از آن که نشاندهنده عملکرد موفق و رضایتبخش کشتی فرنگی در مبارزات جهانی است، واقعیتی ملموس را به رخ کشید که موجودیت کشتی فرنگی از ۲ سطح کیفی متفاوت برخوردار است که این فاصله کیفی باعث میشود در رقابتهای تیمی و بخصوص کسب سهمیه، کشتی فرنگی کشورمان همواره مطمئن و مقتدر ظاهر نشود.
کشتی فرنگی ایران طی ۱۸ دوره برگزاری رقابتهای قهرمانی آسیا ۶ بار عنوان قهرمانی را به خود اختصاص داده است و با آن که در آخرین آوردگاه آسیایی هم ۳ مدال طلا به دست آورد و با اختلاف ۵ امتیاز نسبت به تیم قزاقستان بر سکوی اول آسیا ایستاد؛ اما در سهمیهبندی المپیک پشت سر تیم قزاقستان که فقط یک طلا به دست آورد قرار گرفت.
گرچه افزایش کمی نفرات شرکتکننده نمیتواند صرف یک نتیجه عالی و ایدهآل برای کشتی فرنگی محسوب شود و با همین تیم ۵ نفره، امید بسیاری به افتخارآفرینی و کسب مدال المپیک پس از ۳۶ سال ناکامی و بیمدالی در بازیهای ۲۰۰۸ پکن وجود دارد، اما نکته مهمی که باید کادرفنی کشتی را متوجه آن بکنیم برنامهریزی و چیدمان نه چندان منطقی نفرات با تجربه در کمیته فنی و مربیان تیم ملی کشتی فرنگی است که اگر به درستی و با تناسب اهمیت و کیفیت مسابقههای پشتسر گذاشته در کرهجنوبی، ایتالیا و صربستان، نفرات مورد گزینش قرار میگرفتند چه بسا کشتی فرنگی با سهمیهای بیش از ۵ نفر و در حد تیم قهرمان آسیا و بالاتر از قزاقستان در المپیک پکن صفآرایی میکرد.
سعید میرزاشفیع
منبع : روزنامه جامجم
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست