دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مجله ویستا
آزمونهای میکربی مواد غذائی
نویسنده : کریم - گیتی
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۰۵/۲۶
نوبت ویرایش : ۳
رده دیویی : ۵۷۶.۱۶۳
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۵۳۶
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۳
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۰۳-۴۰۹۶-۰
در بخش نخست کتاب این مباحث فراهم آمده است در آزمایشگاه, تجهیزات یک آزمایشگاه میکروبشناسی مواد غذایی و روشهای نمونهبرداری و آماده کردن مواد غذایی مورد آزمایش .در فصل دوم روشهای تشخیص و جدا کردن میکروارگانیسمها با ذکر مقدمه کوتاهی درباره ویژگیهای جنس و گونهها در محیطهای کشت تشریح میشود .فصل سوم مربوط به میکروارگانیسمهایی است که از نظر فرایند تولید و فساد مواد غذایی اهمیت دارند .فصل چهارم شامل آزمایشهای ویژه گروههای مختلف مواد غذایی است که در برگیرنده نحوه آماده کردن هر نمونه ماده غذایی و آزمایشهای لازم برای تعیین کیفیت بهداشتی آنهاست .در فصل پایانی نحوه کنترل بهداشتی کارخانههای تولید مواد غذایی ارزیابی میشود .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست