دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مجله ویستا


آزمونهای میکربی مواد غذائی


آزمونهای میکربی مواد غذائی
نویسنده : کریم - گیتی
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۰۵/۲۶
نوبت ویرایش : ۳
رده دیویی : ۵۷۶.۱۶۳
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۵۳۶
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۳
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۰۳-۴۰۹۶-۰

در بخش نخست کتاب این مباحث فراهم آمده است در آزمایشگاه, تجهیزات یک آزمایشگاه میکروب‌شناسی مواد غذایی و روش‌های نمونه‌برداری و آماده کردن مواد غذایی مورد آزمایش .در فصل دوم روش‌های تشخیص و جدا کردن میکروارگانیسم‌ها با ذکر مقدمه کوتاهی درباره ویژگی‌های جنس و گونه‌ها در محیطهای کشت تشریح می‌شود .فصل سوم مربوط به میکروارگانیسم‌هایی است که از نظر فرایند تولید و فساد مواد غذایی اهمیت دارند .فصل چهارم شامل آزمایش‌های ویژه گروه‌های مختلف مواد غذایی است که در برگیرنده نحوه آماده کردن هر نمونه ماده غذایی و آزمایش‌های لازم برای تعیین کیفیت بهداشتی آنهاست .در فصل پایانی نحوه کنترل بهداشتی کارخانه‌های تولید مواد غذایی ارزیابی می‌شود .