سه شنبه, ۲۶ تیر, ۱۴۰۳ / 16 July, 2024
مجله ویستا


آشپزباشی ـ سال دوم، شمارهٔ ۱۷، خرداد ۱۳۸۷


▪ پیش‌غذا، سوپ، سالاد: ص ۱۸
▪ سالاد پاستا و زیتون: ص ۱۸
▪ سالاد جوانهٔ گندم: ص ۱۹
▪ هات چیزپاف (اردور): ص ۲۰
▪ بنیه‌ی میگو: ص ۲۱
▪ سالاد لوکزامبورگ: ص ۲۲
▪ اردور تخم‌مرغ آبپزبا سبزیجات: ص ۲۳
▪ رولت اسفناج و سبزیجات تازه: ص ۲۴
▪ کوکوی قندی: ص ۲۵
▪ کلم پلو‌: ص ۲۶
▪ شامی آبدار: ص ۲۷
▪ دمی گوجه‌فرنگی: ص ۲۸
▪ شامی بادمجان: ص ۲۹
▪ آش جو: ص ۳۰
▪ شله‌زرد (آشپزی با ماکروویو): ص ۳۱
▪ آش کدو حلوائی: ص ۳۲
▪ کوکوی کدو حلوائی: ص ۳۳
▪ دورچین غدا با کدو حلوائی: ص ۳۴
▪ دسر کدو حلوائی: ص ۳۵
▪ چیپس و پنیر: ص ۳۶
▪ بنیهٔ سبزیجات: ص ۳۷
▪ ماهی شکم پر به روش تایلندی: ص ۳۸
▪ کوباسا: ص ۳۹
▪ پنیر کورد: ص ۴۰
▪ پلو اسفناج با پنیر کورد: ص ۴۱
▪ آبگوشت ماهیجه (غذای کودک): ص ۴۲
▪ سالاد تخم‌مرغ و پیاز رازیانه: ص ۴۳
▪ خوراک سویا و جوانهٔ ماش: ص ۴۵
▪ خوراک سویا و جوانهٔ ماش: ص ۴۵
▪ کلاس شیرینی‌پزی: ص ۴۶
▪ کیک انبه و شکلات: ص ۴۸
▪ ترایفل لیمو و شکلات: ص ۵۰
▪ کرم باواروآ: ص ۵۲
▪ چیز کیک توت‌فرنگی: ص ۵۳
شیرینی کرمدار شکلاتی: ص ۵۴
▪ کیک با میوه‌های شکلاتی: ص ۵۵
▪ نان مغزدار: ص ۵۶
▪ ژله‌های خانگی: ص ۵۸
▪ شربت جوانهٔ گندم: ص ۵۹
▪ مربای شقاقل: ص ۶۰
▪ ترشی خرما و لیمو: ص ۶۲
▪ سرکهٔ خرما: ص ۶۳
▪ آشپزخانهٔ کودک و نوجوان: ص ۶۴
▪ سفره‌آرائی: ص ۶۶
▪ فوت و فن‌آشپزی: ص ۶۸
▪ ۲۲ راه ساده برای سوزاندن بیشتر کالری: ص ۷۰
▪ غذاهای مقوی و مغذی (نخود): ص ۷۲
▪ کلاس آشپزی (سبزیجات): ص ۷۴
▪ سرآشپزهای معروف دنیا: ص ۷۶
▪ آشپزباشی پاسخ می‌دهد: ص ۷۷
▪ جدول: ص ۸۰
ماهنامه آشپزی
صاحب امتیاز: موسسه فرهنگی دنیای تغذیه و سلامت
مدیر مسئول: محمداسماعیل سعادت رهبری
سردبیر: سونیا پوریامین
مدیر اجرایی: پروین حسینی
محل انتشار: تهران
تلفن: ۶۶۴۳۵۶۶۶-۸ (۰۲۱)
فاکس: ۶۶۴۳۵۶۶۶-۸ (۰۲۱)
نشانی: تهران، خیابان ستارخان، بین توحید و باقرخان، کوچه ی اکبریان آذر، پلاک۴، واحد۴ شرقی
گستره توزیع: بین المللی
نشانی الکترونیک: ashpazbashi.maggmail.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)